Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Αφιερωμένο σ' αυτούς που επικροτούν την δυστοπία που ζούμε !!!

Έκκληση μάνας στον πρωθυπουργό - φασίστα, να επισκεφθεί τον τάφο του παιδιού της !!!!!


Η έκκληση της μάνας του πολίστα Αδαμάντιου Μαντή (βλ.ΕΔΩ)

Όποιος μου εξηγήσει βάσει ποιού ιατρικού πρωτοκόλλου, απαγορεύεται μια μάνα να επισκεφθεί τον τάφο του παιδιού της, κερδίζει δια βίου συνδρομή στα έντυπα της Χρυσής Αυγής !!!!!!


Αλλά και οι υπόλοιπες αθλιότητες με τα μυνήματα και τις έγγραφες άδειες στον .... εαυτό μας (!!!!!!!), δύσκολα εξηγούνται. 


Το αν ο κονόμα-ιος (για ... λίγους), είναι αποτέλεσμα συνωμοσίας, εργαστηριακού ατυχήματος, αποτελέσμα της καταστρεπτικής ανθρώπινης δραστηριότητας στην γη ή απλώς μια πανδημία που συμβαίνει καθε 100 χρόνια, ΔΕΝ είναι  αυτό που θα ασχοληθούμε σε αυτό το άρθρο.

Θα υποθέσουμε ότι όντως η πανδημία απαιτεί μέτρα αποφυγής του συνωστισμού και συναθροίσεων (μπρρρρ κάτι άσχημο θυμίζει άλλα πάμε παρακάτω).

Κλείνουν λοιπόν γήπεδα, σχολεία, μαγαζιά και γενικά χώροι που συναθροίζονται πολλά άτομα. Επίσης ανακοινώνεται πως σε πλατείες, παραλίες και γενικά μεγάλους εξωτερικούς χώρους απαγορεύεται ο συνωστισμός. Συν τα μέτρα σε σούπερ μάρκετ, φαρμακεία κτλ με ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά μέτρα.

Οι υπόλοιπες αθλιότητες, βγαλμένες από τα πιο τρελά όνειρα των φασιστών, ακραίας φασιστικής έμπνευσης και προελεύσεως (όχι ότι για τα υπόλοιπα δεν υπάρχουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις, αλλά είπαμε εδώ παίρνουμε το "καλό" σενάριο για τους φασίστες που κυβερνούν) που ακριβώς χρειάζονται ???????!

Βάση ποιου ιατρικού πρωτοκόλλου πρέπει η μάνα να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό, για να πάει στον τάφο του παιδιού της ?????

Με ποιο δικαίωμα θα πρέπει να ενημερώνουμε (άραγε ποιόν ?), αν θα πάμε σούπερ μάρκετ ή φαρμακείο ή το σκύλο βόλτα κλπ κλπ,  αφού κινούμεθα κατά μόνας? 

Με ποιο δικαίωμα υποχρεώνουμε κάποιον πχ που μένει επαρχία και θα βγει σε μια ερημιά ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ να περπατήσει, να στείλει μύνημα και να ενημερώσει ?

Αν τηρείται το ένα άτομο ανά 10 τετραγωνικά και μάλιστα σε εξωτερικό χώρο, γιατί απαγορεύεται η παρουσία πιστών έξω από τις εκκλησίες ?

Μα θα μου πεις μπορεί να πλησιάζουν ο ένας τον άλλο.  Στο σούπερ μάρκετ όχι ???

Για ποιο λόγο αποσιωπούν τις φωνές νοσοκομειακών γιατρών για τις ελλείψεις ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ στα δημόσια νοσοκομεία?

Για ποιο λόγο .... επιδοτούνται (!!!) αντί να επιτάσσονται οι ιδιωτικές κλινικές ?

Αρκετά με την "ατομική ευθύνη", κρατικές ευθύνες δεν υπάρχουν ?

Εχουμε την....  "τιμή" να δούμε την πρώτη χώρα μέλος της ΕΕ με επίσημη ανακήρυξη δικτατορίας (Ουγγαρία). Η ΕΕ όχι μόνο δεν την πέταξε εκτός με τις κλοτσιές αλλά δεν φαίνεται να ενοχλείται και ιδιαίτερα !!! 
Τι συμβαίνει εκεί ???

Οπωσδήποτε κανείς δεν ξέρει τι θα αφήσει πίσω της η πανδημία. Μέχρι τότε,  ας μην  ... "χαφτουμε " και αμασητα  ότι μας σερβίρουν!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...