Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Τι εννοεί ο ... ποιητής ???

Ποιο ... μέλλον ???


Αντιγράφουμε επ' ακριβώς, από τις δηλώσεις του χουντικού εκπροσώπου, προ δύο ημερών (βλ.ΕΔΩ)  :

"Δεν έχει αυτή τη στιγμή και δεν θα υπάρξει ούτε στο μέλλον πεδίο στο έντυπο των επιτρεπόμενων μετακινήσεων, που να προβλέπει επίσκεψη στον φίλο, στον γείτονα ή στον συγγενή."

Μάλιστα, στο μέλλον !!! Μα αν δεν κάνουμε λάθος, έχουν προαναγγείλει ανακοινώσεις την επόμενη εβδομάδα για σταδιακή άρση των μέτρων, από αρχές ή μέσα Μαϊου.

Δεν το λες και ... "μέλλον". Θεωρητικά προς το τέλος των μέτρων είμαστε. Εκτός αν ξέρει κάτι ή θέλει να μας πει κάτι για κάποια μέτρα που θα μας μείνουν "κληρονομιά" !!!!

Πέραν του προφανούς, ότι το μέτρο είναι ακραίως φασιστικό. Μόνοι λένε για συγκεντρώσεις μέχρι 10 ατόμων είναι ΟΚ. Οπότε αν υποθέσουμε ότι δύο οικογένειες μένουν κοντά ή ακόμη και στην ίδια πολυκατοικία, σε καραντίνα είναι όλοι ένα μήνα τώρα, οπότε θεωρητικά ΔΕΝ θα έπρεπε να είναι πρόβλημα.

Ο ακραίος φασισμός που ζούμε όμως, πρέπει να "τεσταρει" όλες τις αντοχές. Ακόμη κι αν λέει και αναιρεί και τα δικά του λεγόμενα.

Ή πιθανότατα και αυτό είναι μέρος του "παιχνιδιού". Η αυτοαναίρεση. ΝΑΙ στις συγκεντρώσεις έως 10 ατόμων, αλλά ΟΧΙ σε φίλους και συγγενείς !!!!!!


Ρε μπας και το κάνουν για να γίνουμε 
πιο ... κοινωνικοί !!!!!!!


Ή θα πάμε σε ... σουρεαλιστικές καταστάσεις:

- Ναι, Αστυνομία εκεί ; Είμασταν 10 άτομα και πέρασε κι ένας ... ξάδερφος, να του πούμε να καθήσει να πάρει ένα μεζέ ???

Αρε κακομοίρη Παπαδόπουλε, που νόμιζες πως είχες και χούντα. Μπροστά σ' αυτούς εδώ ήσουν ΜΕΓΑΣ Δημοκράτης !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα