Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Πήρε μέτρα "νωρίς" λέει.....

Οι απόγονοι του Γκέμπελς που ξεπέρασαν και τον ίδιο !!!


Ο πίνακας από  το unesco.org που τους διαψεύδει αλλά δυστυχώς η προπαγάνδα είναι στο αποκορύφωμα..... 


Σχεδόν ΟΛΕΣ οι χώρες της Ευρώπης, και συγκεκριμένα 36 από τις 41, έκλεισαν τα σχολεία τους τις ημέρες από την Τετάρτη 11 έως τη Δευτέρα 16 Μαρτίου.

 Ο λόγος ήταν η εκτόξευση των ημερήσιων θανάτων στην Ιταλία από 36 στους 133 το προηγούμενο μόλις Σαββατοκύριακο.


 Δυστυχώς η Ευρωπαϊκή Ενωση δεν προέβλεψε και δεν ενήργησε έγκαιρα απέναντι στον κίνδυνο της πανδημίας, παρά μόνο μερικές μέρες αφότου η κατάσταση σε μια χώρα, την Ιταλία, είχε γίνει ήδη τραγική.

Μέσα ενημέρωσης και κυβέρνηση προβάλλουν ένα αφήγημα σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα δεν ακολούθησε την πορεία χωρών της δυτικής Ευρώπης διότι –τάχα– πήρε μέτρα νωρίτερα.

 Τα στοιχεία και οι ημερομηνίες δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο. Πρόκειται απλώς για το γνωστό λιβανιστήρι υπέρ Μητσοτάκη στο οποίο έχουν αποδυθεί τα μέσα ενημέρωσης, ιδιαίτερα εν μέσω πανδημίας.

Στην δίπλα στήλη ο αριθμός τεστ ανα εκατομμύριο πληθυσμού,  είναι για κλάματα,  όσον αφορά και την Ελλάδα, όπως και μερικές άλλες χώρες. 

Αριθμός που είναι ο κρίσιμος για το τι μέτρα θα πάρεις και ποτέ και το πιο σημαντικό ΑΝ θα πάρεις μέτρα (παραδείγματα Ν. Κορέας και Ταϊβάν που έχουν αναλυθεί κατά κόρον). 

Με σχεδόν μηδενικά τεστ και διαλυμένο συστήμα υγείας, το μόνο που μπορούσαν να κάνουν πανικόβλητοι ήταν το τυφλό lockdown. 

Και το "πούλησαν" ως κατόρθωμα !!!!

Απόψε στις 21:00 βγαίνουμε στα μπαλκόνια και χειροκροτούμε τους μεγαλύτερους μεταπολεμικούς απατεώνες !!!

Περαστικά μας..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα