Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

23/02/2020 : Κίνδυνος μετάδοσης ΧΑΜΗΛΟΣ !!!

Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Μετάδοσης Νοσημάτων (ECDC)


Όπως θα δείτε ΕΔΩ στο άρθρο της πάντα εξαιρετικής efsyn : Μια σειρά από "μηχανισμούς" της ΕΕ, με κορυφαίο το ... Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Μετάδοσης Νοσημάτων (ECDC - ο Θεός να το κάνει), επέδειξαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ στην αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Στην συνέχεια το ανδρείκελο, ο ανεκδιήγητος Χαρδαλιας βγήκε με ΨΕΥΤΙΚΑ ή  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ πλάνα,  να κατακεραυνώνει τους ... πολίτες !!!

Σίγουρα μπορεί να υπήρξαν πολλοί ελάχιστοι που υπέπεσαν σε σφάλματα. Μάντεψε Χαρδαλουπα από που επηρεάστηκαν ???? 

Από ΑΝΕΥΘΥΝΟΥΣ που κατέχουν πολύ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ θέσεις και πληρώνονται πολύ αδρά γι' αυτές !!!  (όπως κι εσύ άλλωστε) 

Και τη μόνη φορά στην ζωή τους που έπρεπε να κάνουν κάτι σημαντικό, επέδειξαν ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΜΕΛΕΙΑ. 

Μα θα μου πεις εγώ "βαλτός" είμαι, εντολές εκτελώ,  τι φταίω ? 

Δυστυχώς για σένα το ίδιο είπαν πχ και τα SS στην δική της Νυρεμβέργης,  μετά το Β' παγκόσμιο,  ή και πιο πρόσφατα το ίδιο λένε και οι Ισραηλινοί στρατιώτες για τα εγκλήματα εναντίον των Παλαιστινίων.

Πολύ αυστηρά τους έκρινε η ιστορία τους μεν,  πολύ αυστηρή αναμένεται και η κρίση για τους δε και για κάποιους σαν εσένα. 

Το show τρομοκράτησης του πληθυσμού των 18:00, που απευθύνεται σε ανεγκέφαλους, δεν προκαλεί επί του παρόντος αντιδράσεις,  αλλά θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσετε γι' αυτό. 

Και το ότι κρέμασες την οικογένεια σου στα "μανταλάκια" *, για να δείξεις ανθρώπινο πρόσωπο, κάτι δείχνει και για σένα και για το σύστημα που εκπροσωπείς .......

(* Δεν θα βάλω σύνδεσμο των σχετικών δημοσιευμάτων, θα σεβαστώ εγώ την οικογένεια του παρόλο που δεν το έκανε ο ίδιος, θεωρώ πως ΔΕΝ πρέπει να εμπλέκονται οικογένειες στα πολιτικά ζητήματα. Δυστυχώς δεν το θεωρούν και οι ίδιοι). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα