Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Εξ...οικείων τα βέλη για την Άνγκελα Μέρκελ !!!!

Μικρόψυχη, δειλή και χωρίς αλληλεγγύη !!! (Der Spiegel)



Έτσι χαρακτηρίζει την άρνηση της Γερμανίας στο αίτημα της έκδοσης για corona-ομολογο
(βλ.ΕΔΩ)

Ενώ στο τέλος του άρθρου, αναφέρεται και στους χειρισμούς των "ηγετών" της ευρωζώνης στο ξεκίνημα της ελληνικής κρίσης και τους χαρακτηρίζει : ΠΟΛΥ ΔΕΙΛΟΥΣ για να λύσουν το πρόβλημα !!!

Για να επαληθευτεί για ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ φορά ο Βάρναλης


Να θυμίσουμε ότι κανένα μα κανένα από τα "μεγάλα" Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας στην Ελλάδα, ΔΕΝ έχει χαρακτηρίσει ως δειλούς ή κάτι παρεμφερές τους Ευρωπαίους τραγικούς που βρίσκονται σε ηγετικές θέσεις. Αντίθετα έκριναν πως τα μνημόνια μάλλον μας ... συμφέρουν !!!!!

Ναι ντε είναι αυτά που σήμερα δικαιολογούν το πρόστιμο στην άτυχη συμπολίτισσα στα Χανιά που έκανε μπάνιο ΕΝΤΕΛΩΣ μόνη της, την ίδια στιγμή που ο ανεκδιήγητος Χαρδαλιάς έβαζε στην Ξάνθη 40 άτομα σε αίθουσα ... 20 ατόμων !!!!!

Η υγειονομική κρίση αριθμεί λίγους μήνες και ενδέχεται να τελειώσει σύντομα. Η "πολιτική κρίση", το να βρίσκονται σε καίριες θέσεις ανδρείκελα που έχουν την κολοτουμπα επάγγελμα, αριθμεί δεκαετίες και τίποτα δεν δείχνει ότι μπορεί να τελειώσει......

Εκτός από μια δική μας εξοργιστικη αντίδραση.....

Οψόμεθα.......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...