Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018

Λαμία: Aπόφαση-σταθμός για ιδιοκτήτες ραδιοφωνικού σταθμού

 Κέρδισαν την «μάχη» με την ΑΕΠΙ !



Αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών!

Απόφαση-σταθμός για την διαχείριση μουσικών κομματιών που διαχειριζόταν η ΑΕΠΙ ελήφθη την Τετάρτη από το Τριμελές Πλημ/κείο Λαμίας, πρωτογνωρη για τα μέχρι στιγμής δεδομένα. Αθωώθηκαν λόγω αμφιβολιών ιδιοκτήτες γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Λαμίαςγια μεταδοση (αναπαραγωγή) μουσικών κομματιών που διαχειριζοταν η ΑΕΠΙ και εισέπραττε τα δικαιώματα εν σχέσει με παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Αναμφίβολα αποτελεί απόφαση-σταθμό και δεδικασμένο γιατί επαπειλούνται τεράστια πρόστιμα και ποινές φυλάκισης και μάλιστα χωρίς ο εδώ ραδιοφωνικος σταθμός να έχει κλείσει.

Η δικήγορος Νάντια Γώγουλου που χειρίστηκε επιτυχώς την συγκεκριμένη υπόθεση δηλώνει στο Lamianow: «Νιώθω βαθύτατη ικανοποίηση για την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Πλημ/κείο Λαμίας κατα τη δικάσιμο της 13/6/2018 σύμφωνα με την οποια αθώωσε (λόγω αμφιβολιών) τους εντολείς μου που κατηγορούνταν για παράβαση του Νόμου περί πνευματικής ιδιοκτησιας (αρθρο 66 του Ν. 2121/1993) εν σχέσει με φερόμενη αναπαραγωγη μουσικών κομματιών που διαχειριζοταν η ΑΕΠΙ, η οποία αποτελεί απόφαση – σταθμό που θα βοηθήσει χιλιάδες παρόμοιες περιπτωσεις. Καταφεραμε να πείσουμε το Δικαστήριο με τους προβαλλόμενους αυτοτελείς μας ισχυρισμούς και αποσοβήθησαν σημαντικές ποινές φυλάκισης και σοβαρά χρηματικά προστιμα για τους εντολείς μου που τυγχάνουν ιδιοκτήτες γνωστού ραδιοφωνικού σταθμού της Λαμίας».
Πηγή : http://lamianow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Βούρκος 🤬🤬🤬

  Αναστολή λειτουργίας παιδικών σταθμών Δείτε την ανακοίνωση του καρδινάλιου Σταθελιέ και την ανακοίνωση της λαϊκής Συσπείρωσης.