Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Κάτι σάπιο υπάρχει, στο βασίλειο της... Γερμανίας !!!

Μεγάλη απεργία του συνδικάτου Verdi παραλύει (!!!) τη Γερμανία και τα αεροδρόμιά της. 



Σε εκατοντάδες ακυρώσεις πτήσεων αναγκάζονται να προχωρήσουν Lufthansa και Air France, λόγω της μεγάλης απεργίας των εργαζομένων που αναμένεται να παραλύσουν τα αεροδρόμια Φρανκφούρτης, Μονάχου, Βρέμης και Κολωνίας.

Το πανίσχυρο Συνδικάτο Verdi με περίπου 2 εκατ. μέλη σε όλη τη Γερμανία, (το δεύτερο μεγαλύτερο στη χώρα μετά το IG Metal) κάνει λόγο για μια μαζική κινητοποίηση που σκοπό έχει να ασκήσει πιέσεις στην κυβέρνηση προκειμένου να ακυρώσει τα σχέδιά της για περιστολή αυξήσεων μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων.
Η απεργιακή κινητοποίηση του συγκεκριμένου κλάδου εργαζομένων θα είναι σε πρώτη φάση 48ωρη δηλαδή θα λήξει το πρωί της Πέμπτης, ενώ μια ακόμη 48ωρη έχει ανακοινωθεί από το συνδικάτο Verdi και για τις 23 και 24 Απριλίου.
Ήδη οι δυο αεροπορικές εταιρίες ανακοίνωσαν την ακύρωση εκατοντάδων επιβατικών πτήσεων ενώ αντίστοιχες ακυρώσεις αφορούν και πτήσεις μεταφοράς εμπορευμάτων.
Συγκεκριμένα η Lufthansa ανακοίνωσε την ακύρωση τουλάχιστον 800 πτήσεων από τις συνολικά 1.600 που ήταν προγραμματισμένες μόνο για την Τρίτη και θα αφορά τουλάχιστον 90.000 επιβάτες ενώ η Air France δείχνει να βρίσκεται σε κάπως «καλύτερη» θέση καθώς ανακοίνωσε πως θα αναγκαστεί να ακυρώσει μόνο το 25% των προγραμματισμένων της πτήσεων χωρίς ωστόσο να αναφερθεί σε ακριβή αριθμό επιβατών που δεν θα καταφέρουν να ταξιδέψουν.
Πηγή : http://ergasianet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Το χωριό έχει 10 καθάρματα

Που καθορίζουν τις ζωές των άλλων Αυτοί οι δέκα, με το νόμο του ισχυρού, οι φεουδάρχες, οι τσιφλικάδες, αποφασίζουν την ζωή του καθενός. 🤬...