Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Περί αισχροκέρδειας και μη .....................

Μπράβο στους ιδιοκτήτες του εστιατορίου ΟΜΦΑΛΟΣ, μεταξύ Δελφών & Αράχωβας


Πολλές φορές από τούτη τη στήλη αναγράφουμε τα κακώς κείμενα που συμβαίνουν στον τόπο μας. Πέρυσι για παράδειγμα είχαμε γράψει το πάθημα αναγνώστη μας που πήγε σε συγκεκριμένο κατάστημα των Δελφών και για μια πίτσα, 2-3 ακόμη  ορεκτικά και 2-3 μπύρες αισχροκέρδησαν και του χρέωσαν 118 ευρώ.

Τώρα όμως θα σας αναφέρω ένα παράδειγμα από την ανάποδη που μου συνέβη εμένα προσωπικά. Πηγαίνοντας για Αθήνα , είπα να σταματήσω μαζί με την οικογένεια μου, να «τσιμπήσουμε» κάτι στο εστιατόριο «Ομφαλός» που βρίσκεται μετά τους Δελφούς, πηγαίνοντας για Αράχωβα. 

Πραγματικά, καθίσαμε , αν και την ίδια στιγμή είχαν σταματήσει 3-4 λεωφορεία με Ιταλούς που προηγουμένως είχαν επισκεφτεί τον Αρχαιολογικό χώρο. Μόλις είδαμε τόσο μαζική εστίαση τρομάξαμε και πιστέψαμε ότι το φαγητό θα είναι «τουριστικό», δηλαδή  για πέταμα.

Διαψευστήκαμε .

Όλα ήταν φρέσκα και καλομαγειρεμένα. Όσο για το λογαριασμό; ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ, για να μην πω ΦΤΗΝΟΣ ενώ η εξυπηρέτηση ήταν άψογη. Πάθαμε όλοι την πλάκα μας !!! Μπράβο παιδιά. Τέτοιος ενσυνείδητους επιχειρηματίες έχει ανάγκη ο τόπος…. Όχι σαν κάτι άλλους αλμπάνηδες που θεωρούν ότι επειδή απευθύνονται σε τουρίστες θα πρέπει να τους ληστεύουν.

Πηγή : http://www.orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...