Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Μιας που δεν είχε αγώνες το Σαββατοκύριακο.......

"Φιλικό" οπαδών του Ολυμπιακού με αστυνομία έξω από ομιλία Τσακαλώτου !!!

( γνωστός οπαδός του.... ΠΑΟΚ  )


Σφοδρές συγκρούσεις σημειώθηκαν λίγο μετά από τις 17:00 μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και αστυνομικών σε μικρή απόσταση από ξενοδοχείο όπου θα μιλούσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Τα επεισόδια ξέσπασαν μερικά μέτρα μακριά από το "Theoxenia" στον Πειραιά, με τις αστυνομικές δυνάμεις να κάνουν χρήση ακόμα και χημικών και γκλομπ για να διαλύσουν το πλήθος.

Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων" είχαν συγκεντρωθεί έξω από την εκδήλωση της νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, με κεντρικό ομιλητή των Υπουργό Οικονομικών, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ορισμένοι οπαδοί πέταξαν πέτρες προς τους αστυνομικούς κι αυτοί απάντησαν με δακρυγόνα, στην προσπάθεια να απομακρύνουν τους φιλάθλους, με συνέπεια να προκληθούν επεισόδια και συγκρούσεις.
Στη συνέχεια, περίπου 100 άτομα έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμάτων και απέκλεισαν τη συμβολή Ηρώων Πολυτεχνείου και Βασιλίσσης Σοφίας. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού απομακρύνθηκαν χωρίς περαιτέρω προβλήματα λίγα λεπτά πριν από τις 19:00.
Πυροσβεστικά οχήματα έσβησαν τις φωτιές και ακολούθως συνεργεία του Δήμου Πειραιά έσπευσαν για τον καθαρισμό του χώρου.
Μία διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε έξω από την αστυνομική διεύθυνση Πειραιά που βρίσκεται σε απόσταση μισού χιλιομέτρου από το σημείο.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί ή συλλήψεις.
Η αντίδραση του Ολυμπιακού
Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, υπήρξε αντίδραση από πηγές της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" σημείωσαν μεταξύ άλλων ότι "αυτή είναι η πρώτη φορά αριστερά. Φασιστική επίθεση των ΜΑΤ σε οπαδούς του Ολυμπιακού που διαμαρτυρήθηκαν για την παρουσία Τσακαλώτου στον Πειραιά, χωρίς το παραμικρό επεισόδιο".
Επίσης, οι πρωταθλητές Ελλάδας κάνουν λόγο για "πρωτοφανή ξυλοδαρμό απλών πολιτών του Πειραιά" και για "χάος στην πόλη από την αριστερή κυβέρνηση".
Άλλαξε μέρος η εκδήλωση !!! 
( Σε.... ουδέτερο ???  )
Σημειώνεται ότι από την περασμένη Πέμπτη 22 Μαρτίου είχε ανακοινωθεί ότι σήμερα, με διοργανωτή τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "Το σχέδιο της Αριστεράς μετά τα μνημόνια", με κεντρικό ομιλητή τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιείτο σε πολυχώρο στην οδό Καραϊσκου στον Πειραιά, ωστόσο λίγες ώρες πριν την πραγματοποίηση της, με ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσε ότι "λόγω προβλήματος του ιδιοκτήτη υπάρχει αλλαγή στο χώρο της συγκεκριμένης εκδήλωσης". Τελικά, η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί σήμερα στις 19:00 στο ξενοδοχείο "Piraeus Theoxenia".
Σημειώνεται ότι μέσω ιστοσελίδων κοινωνικών δικτύωσης οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού καλούσαν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κοραή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...