Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Θράκη: «Ξεσκονίζει τα σχέδια του ο Στρατός....

Γιατί επικοινωνεί με τους Πρατηριούχους;;;


Στην Θράκη βρίσκεται ένας από τους ισχυρότερους στρατιωτικούς σχηματισμούς του ΝΑΤΟ και αυτός είναι το 4ο Σώμα Στρατού. Ένας ισχυρός στρατιωτικός σχηματισμός όμως δεν είναι μόνο τα όπλα που τον συγκροτούν, είναι και οι δομές του.

Παρότι που όλα τα προηγούμενα χρόνια υπήρχε μια αίσθηση (καλλιεργήθηκε θα λέγαμε) ότι ο κίνδυνος από την Τουρκία είναι στον Έβρο, σήμερα με όλες τις εξελίξεις και τις πληροφορίες που διακινούνται είναι πλέον προφανές ότι η Τουρκία όλα τα προηγούμενα χρόνια οργάνωσε την άμυνα της στον Έβρο παρά ότι προετοίμασε την επίθεση της.

Η Τουρκία τετελεσμένα θα δημιουργήσει στην Ανατολική Μεσόγειο γιατί εκεί είναι τα συμφέροντα της


Mτφ. : Αν θες ειρήνη, προετοιμάσου για πόλεμο 

Τις προηγούμενες ημέρες ο Στρατός επικοινώνησε με τα Πρατήρια Υγρών Καυσίμων στην Θράκη όπου ζήτησε συγκεκριμένες πληροφορίες που αφορούν κυρίως πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το προσωπικό των καταστημάτων (αριθμός οχημάτων, πάροχοι κινητων κ.α)
Το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και άλλες τέτοιες ενέργειες οι οποίες πέρα από την επιχειρησιακή σκοπιμότητα αναδεικνύουν και βούληση πρωτοβουλιών σε χαμηλά επίπεδα με αποδέκτες και στο σημείο πρωτοβουλίας και πέρα από αυτό. 
http://www.viadiplomacy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...