Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ιταλική..."πιστολιά" στο ελληνικό ποδόσφαιρο !!!

ΑΦΙΕΡΩΜΑ... ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΤΗΣ GAZZETTA DELLO SPORT ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. 



«Το ποδόσφαιρο του πιστολιού»!

Την ώρα που το βασανισμένο ελληνικό πρωτάθλημα ξαναρχίζει, η Gazzetta dello Sport αφιερώνει το πρωτοσέλιδο ένθετου περιοδικού της, στη Super League, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «το ποδόσφαιρο του πιστολιού».

Η κορυφαία Ιταλική εφημερίδα και μια εκ των κορυφαίων στον κόσμο, έχει σήμερα Τρίτη (27/03) χτύπημα στο πρωτοσέλιδο για το ένθετο περιοδικό με όνομα Extra Time και αυτό είναι αφιερωμένο στο δικό μας ποδόσφαιρο. Οπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, αυτό δεν είναι για να το επαινέσει αλλά αναφέρεται στα όσα απίθανα συμβαίνουν στο ταλαιπωρημένο άθλημα στην Ελλάδα.

«Ταξίδι στην Αθήνα, εκεί που οι πρόεδροι των ομάδων μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο οπλισμένοι. Καταλήγουν υπό έρευνες για διακίνηση ναρκωτικών, διαφθορά, στημένα ματς. Εκεί όπου τα τελευταία τέσσερα χρόνια το πρωτάθλημα διακόπηκε τέσσερις φορές λόγω βίας. Και δεν μπορείς να μετρήσεις πλέον τα ματς που έχουν κριθεί στα χαρτιά.

Η κυβέρνηση ταλαντεύεται ανάμεσα σε αποφάσεις και ερωτήσεις προς UEFA-FIFA, μαλώνει με τη Μακεδονία (σ.σ FYROM) και δεν ξέρει πια τι ψάρια να πιάσει...» αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού της Gazzetta dello Sport το οποίο έχει την φωτογραφία που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου με τον Ιβάν Σαββίδη να έχει το χέρι στο όπλο στον περίφημο αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, που ως γνωστό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.
http://www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...