Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Συνέπεια δια της.... ασυνέπειας !!!!!!!

Η Ryanair ακυρώνει πτήσεις στην Ελλάδα

Αναστάτωση σε χιλιάδες ταξιδιώτες από και προς την Ελλάδα προκαλεί η ακύρωση πτήσεων από τη Ryanair. Η εταιρεία ανακοίνωσε νωρίτερα τον Σεπτέμβριο ότι θα προχωρήσει στην ακύρωση 40- 50 πτήσεων ημερησίως για ένα διάστημα 6 εβδομάδων, έως τα τέλη Οκτωβρίου, με στόχο να βελτιώσει τη συνέπεια στην εκτέλεση των δρομολογίων της.

http://www.gazzetta.gr/plus/article/1142461/i-ryanair-akyronei-ptiseis-stin-ellada


Pafsilipon : Να βελτιώσει την συνέπεια των δρομολογίων της, λέει πως θέλει η Ryanair και τι καλύτερος τρόπος βέβαια, από την..... ασυνέπεια, ακυρώνοντας χιλιάδες δρομολόγια !!!!!!!! Η αλήθεια βέβαια είναι πολύ διαφορετική. Κακοπληρωμένοι πιλότοι, άσχημες συνθήκες εργασίας, κακή μεταχείριση εκ μέρους της εταιρείας, μπουκαλάκι νερού να θέλει ο πιλότος θα πρέπει να το πληρώσει κτλ κτλ έφεραν κύμα παραιτήσεων και κύμα ασθενειών ('' κτυπήσαν'' γιατρό) και τους τίναξαν το πρόγραμμα στον αέρα (ή για την ακρίβεια στο έδαφος). Αλλά βλέπεις ο καπιταλισμός είναι..... τσακωμενος με την αλήθεια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...