Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2017

Ας φάνε.... παντεσπάνι !!!

Απόσπασμα από δηλώσεις Τσακαλώτου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 :
Σε ερώτηση για το αν έχουν πέσει οι τιμές στο ψωμί και το γάλα, ο κ. Τσακαλώτος είπε ότι δεν το γνωρίζει, αλλά υποστήριξε ότι δεν είναι αυτή η γενική εικόνα της Οικονομίας. «Ξέρουμε ότι σημαντικά κομμάτια της κοινωνίας συνεχίζουν να υποφέρουν, για αυτό έχουμε κάνει τα πάντα για να τους βοηθήσουμε». Υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται πολύ», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.
Περισσότερα στο :
http://www.protagon.gr/epikairotita/44341484984-44341484984


Pafsilipon : Μια μεγάλη αλήθεια του ξέφυγε του Ευκλείδη. Ιδέα δεν έχουν πόσο κάνουν τα διάφορα ΒΑΣΙΚΑ αγαθά και πως τα βγάζει πέρα η λαϊκή οικογένεια. Στην συνέχεια βέβαια και μιας και το ψέμα τους έχει γίνει δεύτερη φύση, υποστήριξε ότι έχουν κάνει τα πάντα για να βοηθήσουν, ενώ έχουν κάνει το ακριβώς αντίθετο : Ότι μπορούν για να εξαθλιωσουν τον κόσμο, υπακουοντας τους νεοφασίστες των Βρυξελλών. Αυτούς ντε που απαιτούν για την πάρτη τους αυξήσεις 11% σε ετήσιους μισθούς 450.000€. Γι'αυτό κι ο Διφιλος ο Σίφνιος είπε πως ο όρκος του πολιτικού, ομοιάζει με τον όρκο της πόρνης. Αν και έχω την αίσθηση πως προσβάλλει δίχως λόγο την..... πόρνη !!!!!

 Όρκος δ' εταίρας ταυτό και δημηγόρου: Εκάτερος αυτών ομνύει προς όν λαλεί.
μτφρ: ο όρκος της πόρνης μοιάζει με τον όρκο του πολιτικού: και οι δύο ορκίζονται σε όποιον απευθύνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...