Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Ζητώ η...... τρέλα !!!

Πριν λίγες ημέρες :
ΗΠΑ: “Παράλογος” ο ισχυρισμός ότι κηρύξαμε πόλεμο στην Β. Κορέα
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν κήρυξε τον πόλεμο ενάντια στη Βόρεια Κορέα κατά την ομιλία που εκφώνησε στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών την περασμένη εβδομάδα, παρά τις αντίθετες δηλώσεις του Βορειοκορεάτη υπουργού Εξωτερικών, δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Σάρα Χάκαμπι Σάντερς.
«Δεν έχουμε κηρύξει πόλεμο ενάντια στη Βόρεια Κορέα και ειλικρινά αυτός ο ισχυρισμός είναι παράλογος», δήλωσε σήμερα η Σάντερς.
Μόλις χθες :

Τραμπ: Έτοιμοι για στρατιωτική δράση κατά της Β. Κορέας

ΑΘΗΝΑ 26/09/2017

Επανήλθε στην επιθετική ρητορική κατά του καθεστώτος της Β. Κορέας ο Ντόναλντ Τραμπ. Κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την συνάντηση που είχε με τον Ισπανό πρωθυπουργό Μαριάνο Ραχόι, ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε πως οι ΗΠΑ είναι προετοιμασμένες να βάλουν οριστικό τέλος στο ζήτημα με τη Πιονγκγιάνγκ.  

Έκανε, μάλιστα, λόγο ακόμη και μέσα από στρατιωτική παρέμβαση στην περιοχή «η οποία θα είναι καταστροφική για την Πιονγιάνγκ» υπογράμμισε.
Pafsilipon : Αυτοί οι άνθρωποι θεωρούνται ''υπερδύναμη''  (στην ψυχοπαθεια???)  και κατηγορούν την Β. Κορέα για.... παραλογισμό!!! Οπότε τους συστήνουμε την συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτρια..... Τρελοί εσείς, παλαβη αυτή, θα τα βρείτε !!!!!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...