Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Το πλοίο.... φάντασμα !!!

Αποσύρεται το πλοίο που αντλούσε καύσιμα από το «Αγία Ζώνη ΙΙ» λόγω... παλαιότητας !!! 

Το πιστοποιητικό αξιοπλοΐας του δεξαμενόπλοιου λήγει αύριο, Τρίτη

Από άλλο δεξαμενόπλοιο θα συνεχιστεί η παραλαβή των καυσίμων που απαντλούνται από το βυθισμένο πλοίο «Αγία Ζώνη ΙΙ» νότια της Αταλάντης στον Σαρωνικό, καθώς αύριο Τρίτη λήγουν τα πιστοποιητικά αξιοπλοΐας για το δεξαμενόπλοιο που επιχειρούσε μέχρι σήμερα στην περιοχή, τα οποία είχαν λάβει παράταση δύο μηνών.
Σημειώνεται ότι στην παρούσα φάση τα πιστοποιητικά αυτά δεν μπορούν να παραταθούν περαιτέρω προσωρινά για το εν λόγω δεξαμενόπλοιο, καθώς μετά το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη ΙΙ» με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ανακλήθηκαν όλες οι παρατάσεις.

Pafsilipon :  Αναγνωρίζουμε ότι με εντολή πρωθυπουργού σταμάτησε έστω και τώρα η αθλιότητα. Μερικές παρατηρήσεις όμως : Πουθενά στο ρεπορτάζ δεν αναφέρεται το όνομα του πλοίου, χρονολογία κατασκευής, πλοιοκτήτης (προς θεού να μην τον..... δυσφημισουμε κιόλας τον άνθρωπο). Ίσως να πρόκειται για πλοίο-φάντασμα !!! 
Φαντάσου όμως πόσα σαπάκια έχουν οι εφοπΛηστες έξω στη θάλασσα. Άμα δεν.... βουλιάξει δεν αποσύρεται με τίποτα !!! Φαντάζομαι πως μόλις ξεχαστεί το θέμα, θα ξεχαστεί κι η εντολή Τσίπρα. Μέχρι το επόμενο ναυάγιο............. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...