Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

O ... Σταλός του Σταθά !!!

 Πρώην αίθουσα συνεδριάσεων 


Δημοτικού συμβουλίου ΔΔΑΑ

Η άνω φωτογραφία είναι στο κτίριο του Δημαρχείου Διστόμου, στο ισόγειο, όπως μπαίνει κανείς αριστερά. Είναι ο χώρος που γίνονταν τα δημοτικά συμβούλια της ... προ Σταθά εποχής.

Ο χώρος λόγω ισογείου, εξασφαλίζει εύκολη πρόσβαση σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, ακόμη κι αν είναι άτομα με ειδικές δυνατότητες (ΑΜΕΑ), ηλικιωμένους κλπ.

Επίσης έχει σύνδεση με το διαδίκτυο, με τη οποία και γίνονταν σε ζωντανή σύνδεση τα δημοτικά συμβούλια (και διηγώντας τα να κλαις).

Πραγματικά ΔΕΝ μπορεί να διανοηθεί κανείς τον λόγο, που έπαψε αυτή η αίθουσα να αποτελεί την αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού συμβουλίου του ΔΔΑΑ.

Ο Σταθάς μετέτρεψε την αίθουσα στα χάλια της φωτογραφίας και μετέφερε το δημοτικό συμβούλιο σε άλλο ... κτίριο (ε, βέβαια τι δουλειά έχει το δημοτικό συμβούλιο στο κτίριο του ... Δημαρχείου ;;; 😂😂😂), στον τρίτο όροφο χωρίς ασανσέρ (!!!), αποκλείοντας την πρόσβαση σε ΑΜΕΑ και καθιστώντας την δύσκολη για τους μεγαλύτερους σε ηλικία, χωρίς επαρκή φωτισμό στις σκάλες,  χωρίς έξοδο κινδύνου, χωρίς καλή ακουστική. και βέβαια ΧΩΡΊΣ πρόσβαση στο διαδίκτυο (τι ;;; να βλέπουν ζωντανά τα χάλια μας ;;; Αμ, δε σφαξανε !!! Τουλάχιστον όχι μέχρι να ... λειτουργήσουν τα σφαγεία 😂😂😂).

Μάλιστα η εν λόγω αίθουσα έχει απέξω την προειδοποίηση πως πέφτουν ... σοβάδες !!! Κι από κάτω ... υπογραφή : ΤΕΧΝΙΚΗ υπηρεσία του δήμου !!! Τι να σχολιάσει κανείς....... 

Στην πρώτη άδεια αίθουσα εδώ και ένα χρόνο, λαμβάνουν χώρα οι ... "συνεδριάσεις" της οικονομικής επιτροπής του Δήμου.

Μα τι συνεδριάσεις, αφού είναι άδεια η αίθουσα ;

Ακριβώς !!! Χωρίς καρέκλες ή τραπέζια για να ακουμπάνε οι σύνεδροι τα χαρτιά τους  και όρθιοι, μέχρι χθες,  συμμετείχαν στις συνεδριάσεις. 

Μετά από πολλές διαμαρτυρίες των συνέδρων και αποχή της αντιπολίτευσης από τις συνεδριάσεις, οι οποίες με τσαμπουκά του δημάρχου γινόντουσαν στις 9 το πρωί , ώρα που οι σύμβουλοι δούλευαν και δεν μπορούσαν να συμμετέχουν, έχοντας ως προφανή σκοπό του να παίρνει τις αποφάσεις που ήθελε, χωρίς τις όποιες αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης, ο Σταθάς άλλαξε στην τελευταία συνεδρίαση  της 5/10/2020 , τον χώρο διεξαγωγής τους  και τον μετέφερε στο γραφείο του! 

Σε αυτή τη συνεδρίαση  από τους 7 συμβούλους ήταν παρόντες μόνο 3 (Δήμαρχος, Αλμπάνης- πανταχού παρών και Πάστρας)  και δεν είχε απαρτία, δεδομένου ότι ο Ζάκας αποχώρισε νωρίτερα διαμαρτυρόμενος για την έλλειψη ενημέρωσης και επανειλημμένη αποφυγή του δημάρχου να χορηγήσει στους συμβούλους εισηγήσεις, όπως οφείλει, για τα θέματα της επιτροπής. 

Αυτή η αποχώριση τον ανάγκασε, επειδή δεν είχε απαρτία, να φωνάξει τον κ. Μπέλο, ο οποίος είναι αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής, για να μπορέσει να πάρει αποφάσεις! (μεγαααλεεε ούτε ο Γιούργκεν Κλοπ να ήσουν - χρυσή αλλαγή !!!😂😂😂)

Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι ο Σταθάς αρνείται να  χορηγήσει, νωρίτερα των συνεδριάσεων,  εισηγήσεις και για τα θέματα των  Δημοτικών Συμβουλίων. 

Αρνείται επίσης να δώσει πρακτικά, ή άλλα δημόσια έγγραφα στους συμβούλους για όλα τα θέματα. Ο Μίχος και ο Ζάκας έχουν  καταφύγει, διαμαρτυρόμενοι  στην περιφέρεια.


Ρε παιδιά ο φασισμός, σε τι ακριβώς είναι διαφορετικός ??????


Γι'αυτό και μιλήσαμε και για τον σταλό ή στάλο κατά το λεξικό (δεν μας απασχολεί ο τονισμός τώρα), ο οποίος είναι :

στάλος αρσενικό

  1. σταλίστρα, σκιερός τόπος όπου σταλίζουν τα ζώα τις θερμές ώρες
  2. (συνεκδοχικά) το ξεκούρασμα των ζώων κατά τις μεσημβρινές ώρες
  3. (ειδικότεραμαντρί

Εκ της εικόνας που παρουσιάζει η πρώτη αίθουσα και της "διαδικασίας" που τηρείται, μπορούμε να μιλάμε για τον σταλό του Σταθά, όπου μπαίνουν τα ... γίδια και ψηφίζουν !!!
(στην ουσία ξεκουράζονται, τις ψήφους τις έχει υπαγορεύσει από πριν ο Σταθάς).



Τα πράγματα που συμβαίνουν στον δήμο, είναι πρωτοφανή και τραγικά.

Άνθρωπος που δεν θέλει κόσμο στις συνεδριάσεις,  είναι  ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ ότι φαίνεται ο Δήμαρχος όλο Αντίκυρα - Αραχωβα παίζει, μάλλον απ τον περιφερειακό διστομου περνάει κι αυτός χα χα. Συμβούλια και βλακειες τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις καταγγελίες ο γιδοβοσκός έβαλε στο σταλό (αίθουσα συνεδριάσεων της οικονομικής επιτροπής) και καρέκλες. Μπορεί στο μέλλον να βάλει και αρμεκτήριο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε με τα Πλαστήρια και τις φορμαελες στα πεζοδρόμια τι θα γίνει.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...