Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Κράμερ εναντίον Κράμερ !!!

 Σύμβουλοι Αράχοβας


 εναντίον ... Αράχοβας !!!

Στο χθεσινό συμβούλιο του Δήμου 9/10/2020 που έγινε στην Αντίκυρα, με θέμα την κατάθεση προτάσεων ως προς τα ανταποδοτικά του Εργοστασίου του Αλουμινίου, προς τις κοινότητες του Δήμου, κατατέθηκε πρόταση από τον κ. Μίχο, να απαιτηθεί από το Εργοστάσιο, οι φιλοξενίες προσώπων για εκδηλώσεις του Εργοστασίου, να γίνονται  ΜΟΝΟ στα ξενοδοχεία του Δήμου και ειδικότερα σε αυτά της Αντίκυρας και της  Αράχοβας, διότι μέχρι σήμερα τα έσοδα αυτά, φεύγουν και προς άλλες κατευθύνσεις !

ΟΙ ΑΡΑΧΟΒΙΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΛΊΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ - ΠΡΩΤΟ ΤΟΝ ΑΛΜΠΑΝΗ (αν και ξενοδόχος),  Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΔΗ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΝΑ .....ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. 

 Κάτι ψέλλισε η κ. Τσίρη, ότι είναι πράγματι σωστή η πρόταση αλλά στο τέλος συντάχτηκε και αυτή με την παθολογία Σταθά (αλίμονο).

Ο δε Παναγάκος αναρωτήθηκε πώς είναι δυνατόν να σηκώσει το χέρι του για να εκφράσει αντίθετη γνώμη, έστω και αν αυτή ήταν σωστή, αφού προηγουμένως  τα είχαν …..συμφωνήσει με το ‘’δήμαρχο’’  !!! 

Αναρωτιέμαι γιατί κάνουν έξοδα (καύσιμα κλπ) και πάνε στα συμβούλια. Να πηγαίνει ο Σταθάς μόνος του και να λέει πως Αλμπάνης, Τσιρη, Λοσάντα και λοιποί υπερψηφίζουν αυτό που λέω ΕΓΩ

Αφού έτσι κι αλλιώς, αυτό γίνεται......

(Και να μας συγχωρούν οι φίλοι αναγνώστες, για το μέγεθος του ΕΓΩ, αλλά δεν έχει .... μεγαλύτερη γραμματοσειρά που να προσεγγίζει έστω το ΕΓΩ του Σταθά😂).

Είναι αδύνατο να αντέξει Πολίτης της Αράχοβας, που σέβεται στοιχειωδώς τη λογική, αυτό το φαινόμενο : Αραχοβίτες Σύμβουλοι της συμπολίτευσης, δηλαδή, να ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα της Αράχοβας.

Πριν από λίγο καιρό αν μας έλεγαν ότι οι Σύμβουλοι της πλειοψηφίας της Αράχοβας, κάνοντας σεπούκου (χαρακίρι), θα έκοβαν τα χέρια τους και τα φτερά τους και θα γίνονταν σιωπηλοί θεατές ενός αμφιλεγόμενου ‘’δημάρχου’’, θα τούς χλευάζαμε.

Ότι θα νοσταλγούσαμε τον προηγούμενο Δήμαρχο, όντας ολιγοβαρή,  θα τους στέλναμε κατά τα χωριά του Διαβόλου.

Κάποια στιγμή, όταν αυτή η νέα φασιζουσας νοοτροπίας, ("δημοκρατικής" κοπής) λαίλαπα, (ο ιός του "νόμιμου" τρόμου) υποχωρήσει, γιατί θα υποχωρήσει, ( όπως φεύγουν όλα τα στοιχειά μπροστά στο φως), τότε τα πράγματα θα πάρουν πάλι τις πραγματικές τους διαστάσεις.

Όταν η νύχτα μαζέψει πια τα φαντάσματα και τις οπισθοφυλακές της και ξεκουμπιστεί παίρνοντας μαζί της τον μαύρο χάρο της ασφάλτου από τα πλακόστρωτα στα ‘’Ρίτσα’’ και τα σιδερένια κλουβιά από τα Καρούτια, τότε αυτοί που φάνταζαν πελώριοι ( τους μάθαμε δα!), θα μικρύνουν αμέσως ανακτώντας το ανύπαρκτο  μπόι τους.

Τότε θα φανεί πόσο μικροί κι ανήμποροι ήταν.

 Τι κάλπικοι παράδες.

 Δεν θα χρειαστεί να μετρηθούμε μαζί τους, γιατί θα χαθούν στην αποκρουστική αισθητική τους, όπως όσοι στο παρελθόν επιχείρησαν το ίδιο.


Στο ίδιο συμβούλιο, ο Δήμαρχος επίσης είπε ότι ( έχει τα σχέδια στο γραφείο του), η Αράχοβα και η Αντίκυρα θα γεμίσουν ……ανεμογεννήτριες !!! (φυσικά όχι από τον ίδιο αλλά από εταιρείες)

 ΕΚΕΊΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΊΠΕ ΕΊΝΑΙ : 



ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ 

ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ.

2 σχόλια:

Στυλιανός Μπακολουκάς είπε...

...... Και όμως, όπως αποδείχτηκε, η ύπαρξη σχεδίου εγκατάστασης ανεμογεννητριών στο Ξεροβούνι, το ήξεραν όλοι, ακόμα και οι σύμβουλοι πλειοψηφίας της Αράχοβας, αλλά το έπαιξαν: "Μούγκα στη ...στρούγκα!" Άραγε τι τρέχει με αυτούς;

Nick Charitos είπε...

Ρε τους μπαγασηδες !!! Στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν αυτά τα παιδιά.
Τι διάολο ;;;
Το ... αμίλητο νερό ήπιαν ;;;
😂😂😂😂😂

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...