Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

Έχει ... παραισθήσεις ο Δήμαρχος !!!

 Δίνει συγχαρητήρια σε ... ανύπαρκτα πρόσωπα !!! 

(κατά δήλωση του ιδίου, βεβαίως βεβαίως - η φωτό απ' το "καινούργιο" ουζερί το .... Δημαρχείον Αράχωβας - καλές δουλειές παιδιά αν και ανοίγετε σε δύσκολες εποχές)


Επειδή το pafsilipon προσπαθεί να μην ξεχνάει, ας θυμηθούμε ΕΔΩ το παραλήρημα Σταθά. Αναφέρθηκε σε ανύπαρκτο τοπικό συμβούλιο και ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ στην πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου, ως ανύπαρκτους.

Θα μου πεις και τι έγινε, δεν μπορεί να παρασυρθεί κάποιος και να κάνει ένα λάθος. Ασφαλώς. 

Αν το αναγνωρίσει και ζητήσει συγνώμη. Αν κάνει την στρουθοκάμηλο και δέχεται κεράσματα από ... ανύπαρκτα πρόσωπα κατά δήλωση του ιδίου, με συγχωρείτε αλλά η πράξη ΔΕΝ χαρακτηρίζεται σε γραπτό κείμενο.

Η πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Αράχωβας ως επιστημών, εξαίρετος χαρακτήρας και άνθρωπος, αφού βρέθηκε στην δημαρχία για άλλη δουλειά, πολύ καλά έπραξε και τους κέρασε.

Εμπράκτως είναι σαν τους λέει πως : αντιπαρέρχομαι τις ύβρεις και την συμπεριφορά σας, διότι δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να ... προσεγγίσω έστω, το δικό σας χαμηλότατο επίπεδο.

Αλλά οι υβριστές άραγε τις λέξεις τουμπεκί ψιλοκομμένο, τις θεωρούν τίτλο τιμής ;

Μυστήρια πράγματα.......

Επίσης αν αληθεύουν οι πληροφορίες του pafsilipon, ζητήθηκε επισταμένως να ΜΗΝ γίνει φωτογράφιση.

Ποιος έχασε την ντροπή όμως, να την βρει το group Σταθά. ΔΟΛΙΩΣ και με μυστικό τρόπο φωτογράφισαν, την προώθησαν στον Σταθά για μερικά likes στο Facebook.

Κι αναρωτιέμαι εγώ : η προεδραραααααα, όπως την έχω χαρακτηρίσει κατ' επανάληψη :

δεν έχει Facebook ?

δεν έχει τηλέφωνο ?

δεν έχει άλλο τρόπο επικοινωνίας ?

δεν κυκλοφορεί στην Αράχωβα ?

Ο μοναδικός τρόπος να της ευχηθείτε είναι στο Facebook του Σταθά ???

Ο οποίος προσπαθεί να "κλέψει" με αυτόν τον τρόπο λίγη απ'την επιτυχία του κάθε ενός, γνωρίζοντας καλά πως ούτε όνειρο δεν μπορεί να δει κάτι ανάλογο.

Οικειοποιείται με άθλιο τρόπο την επιτυχία κάποιου άλλου κι εσείς του παίζετε το παιχνίδι (στα 400 - 500 likes αναφέρομαι).

Κι επειδή μου είναι παντελώς αδιάφορο αν θα μου λέει έστω κι ένας καλημέρα, τό μόνο ερώτημα για εσάς είναι :


Συνένοχος ή βλαξ ???????


«Αυτό το αναγνωρίζω ως μοναδικό και εξαιρετικό ανάμεσα στα ελαττώματά μου - την συνήθεια, στην οποία εμμένω, να προτιμώ να λέω πρώτα από όλα πράγματα που ξέρω ότι θα δυσαρεστήσουν τους ακροατές μου. 

Αυτό το γνωρίζω, ωστόσο το διατηρώ σκόπιμα, και σε καμία περίπτωση δεν αγνοώ πόσους εχθρούς δημιουργεί αυτή η συνήθεια μου...»

 [ ΤΖΙΡΟΛΑΜΟ ΚΑΡΝΤΑΝΟ

 (1501-1576) ]. 


Κλείνοντας : Έφη πολλά συγχαρητήρια από καρδιάς και για το πτυχίο και για την στάση σου απέναντι σε μια ομάδα που σου έχει φερθεί τουλάχιστον άθλια.

Η ανωτερότητα είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα, ανώτερων ανθρώπων.

Υποκλίνομαι........

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τους φωτογράφησαν κρυφά μέσα στο Δημαρχείο.Παντως εγώ βλέπω ότι περίμεναν ν ακούσουν το κλικ. Βρε τραβάτε σαπερα μας δουλεύουν όλοι.Γιατι να είναι κρυφή η φωτογράφηση κάνουν κάτι κακο?

Ανώνυμος είπε...

Ο λόρδος Acton δεν εχει καμία σχέση με τον εγγονα τ γέρου Ακτουν.Οσο ξέρω εγώ από αεροπλάνα ξέρεις εσύ τον Acton φίλε Νίκο.Γιατι όταν κάναμε για αυτόν πήγαμε για φωλιές μαζί.Αλλα μπορεί να ξέρει ο ......Στέργιος.Ρε μπηπως και τα γράφει αυτός.......?

Nick Charitos είπε...

Απάντηση σε 17:14

Ασφαλώς δεν κάνουν κάτι κακό, αν εξαιρέσεις ότι το δημαρχείο έγινε τσιπουράδικο. Προσωπικά δεν μου αρέσει η εικόνα, αλλά άστο στην πάντα αυτό.

Είναι τέσσερα άτομα που εορτάζουν κάποιο γεγονός. Άρα δεν είναι κακό.

Όταν το τιμώμενο πρόσωπο ορίζει σαφώς πως ΔΕΝ επιθυμεί φωτογραφήσεις, περιμένει να γίνει σεβαστή η επιθυμία του. Όταν λοιπόν οι άλλοι προσποιούνται πως δεν θα φωτογραφίσουν, αλλά το κάνουν υπάρχει φάουλ. Τώρα που είδες εσύ πως όλοι περιμένουν το κλικ, μυστήριο. ΚΑΝΕΙΣ απ' τους τέσσερεις ΔΕΝ κοιτάζει τον φακό. Άλλη φωτογραφία βλέπουμε ? 🤔🤔🤔

Απάντηση σε 17:29

Δεν υπάρχει άρθρο για τον λόρδο Άκτον, ούτε υποστήριξα βέβαια πως πήγαμε μαζί ... φαντάροι !!! Που είδες εσύ πως έγραψα ότι είμαι ειδήμων στο θέμα ?
Το μόνο που υπάρχει είναι μια ρήση που εύκολα αλιεύει κανείς από το διαδίκτυο για τον Άγγλο ιστορικό, John Dalberg-Acton, 1st Baron Acton, 1834-1902.
Νομίζω το εντοπίζει κανείς πολύ εύκολα, οπότε δεν χρειάζεται να βάλω σύνδεσμο. Τι άλλο θα έπρεπε να ξέρω ?
Μήπως σε ενόχλησε η αλήθεια της ρήσης ?
Γιατί ανεξάρτητα ποιος την είπε, νομίζω πως ισχύει 1.000%.
Α και για να ξέρουμε τι γνωρίζεις από αεροπλάνα, γράψε και κάνα όνομα. Δεν φοβάσαι καθόλου δηλαδή εκεί στο σκοτάδι της ανυπαρξίας ?
Ο Στέργιος ότι θέλει να πει το λέει επώνυμα και έχει δώσει μάχες. Τώρα άμα νομίζεις πως έβαλε στα ... κρυφά μια ρήση σε ένα blog, εντάξει με ξεπερνάει. Μην βλέπεις όμως μόνο επιστημονική φαντασία, δες και κάνα αστυνομικό ή καλύτερα καμιά κωμωδία (πχ ΔΔΑΑ ξέρω γω😂😂😂)

Στέργιος Μπακολουκάς είπε...

Εύστοχο! με το οποίο ΔΕΝ συμφωνώ! ΠΑΡΑΣΥΜΦΩΝΩ!!!

«Αυτό το αναγνωρίζω ως μοναδικό και εξαιρετικό ανάμεσα στα ελαττώματά μου - την συνήθεια, στην οποία εμμένω, να προτιμώ να λέω πρώτα από όλα πράγματα που ξέρω ότι θα δυσαρεστήσουν τους ακροατές μου.

Αυτό το γνωρίζω, ωστόσο το διατηρώ σκόπιμα, και σε καμία περίπτωση δεν αγνοώ πόσους εχθρούς δημιουργεί αυτή η συνήθεια μου...»

[ ΤΖΙΡΟΛΑΜΟ ΚΑΡΝΤΑΝΟ

(1501-1576) ].

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα μάθουμε ποιον έβαλε ο Σταθάς να πάρει την φωτογραφία στα κρυφά? η είναι κρυφό κι αυτό?ΔημοςΔΑΑ όλα μυστικά αμφιβάλλω αν υπάρχει άλλος Δήμος στην Ελλάδα σαν εμάς.

Nick Charitos είπε...

Η μόνη "απάντηση" που μπορείς να πάρεις απ'το Σταθά είναι οι ... καλημέρες και καλησπέρες που μοιράζονται αφειδώς στο Facebook.

Κάνα στεφάνι στον Χορτιάτη για την ... αντιμετώπιση του φασισμού, τέτοια πράγματα.

Κι όσο τα ... γίδια στέλνουν αφειδώς like στις αστειότητες, τόσο θα χειροτερεύει το πράγμα !!!

Και προς Θεού μην του αναφέρεις τις λέξεις "Arahova center" και "σφαγεία" !!!

Όπως έλεγε κι ο Ζήκος στην γνωστή ταινία : "τυρί φέτα και κονσέρβα Σολωμό, μήτε που να τ' αγγίξεις" !!!

Είναι το "center" και τα "σφαγεία" αντίστοιχα.....

Έχει εντολή από "ψηλά", από "ψηλό", κάτι με ύψος τέλος πάντων :

ΜΗΤΕ ΠΟΥ ΝΑ Τ' ΑΓΓΊΞΕΙΣ !!!

😂😂😂😂😂😂😂😂

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...