Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

Εντάξει, έλεος !!!

Τελικά δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν


Απόψε θέλω απαντήσεις και ονόματα !!!

Ο αξιότιμος κ. Γιαννέλος ΔΕΝ είναι ένας απλός χρήστης του Facebook ή διαχειριστής κάποιου ιστολογίου, που δεν έχει σχέση με τα "τεκταινόμενα" στον ΔΔΑΑ.

Αποτελεί επί σειρά ετών στέλεχος παρατάξεων που ΚΕΡΔΙΣΑΝ τις εκλογές, πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου και γενικά άνθρωπος που είχε ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΗ συμμετοχή στο "κουμάντο" του δήμου.

Και ειδικά στην δημοτική αρχή που παρέλαβε Δήμο Αράχωβας και παρέδωσε ... χάος (ΔΔΑΑ - ασχέτως αν διαφώνησε ή όχι με το από δεκαετίας έκτρωμα).

Επίσης ΕΝΕΡΓΟΤΑΤΗ συμμετοχή στις επόμενες δύο δημοτικές αρχές, που έκαναν το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΊΠΟΤΑ για τον πάλαι ποτέ Δήμο Αράχωβας (ασχέτως και πάλι αν διαφώνησε ή όχι, που πολύ αμφιβάλλω ειδικά για την δεύτερη περίπτωση).

Ενώ και η σχέση του με την σημερινή δημοτική αρχή, κάθε άλλο παρά εχθρική μπορεί να χαρακτηριστεί (όπως είδαμε και ΕΔΩ).

Έτσι λοιπόν όχι μόνο είναι σε θέση να γνωρίζει, έχω την άποψη πως ΓΝΩΡΊΖΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ποια είναι τα κομματόσκυλα (κατά δήλωση του ιδίου, σε ανάρτησή του στο Facebook), που έπαιξαν με την ΑΡΆΧΩΒΑ.

Και γιατί δεν τα λέει ???

Ονομαστικά.


Σ' αυτό έχει και λίγο δίκιο. Άμα τα ... γίδια "παραγγέλνουν" σανό, σανό θα τα τα'ί'σεις !!!

Άιντε γιατί η κοροϊδία πάει σ' άλλα χέρια, που λένε....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ.Γιαννελος να μας πει τι έκανε το 2009 για να μείνει η Αράχωβα μόνη της.ΤΙΠΟΤΑ. Τώρα έρχεται και πουλάει μυαλό.Τι έκανε 9χρονια σαν σύμβουλος του ΔΑΑ ? ΤΊΠΟΤΑ.Τωρα έρχεται και λέει απόσχιση.Δεν μπορώ να καταλάβω αφού ούτε το Δίστομο θέλει ούτε η Αντίκυρα ούτε η Αράχωβα γιατί δεν κάνουμε κάτι ? Μια απόφαση το Δημ Συμβ. και να πάμε παρακατω.Αλλα καλά μας κάνουν γιατί δίκιο εχεις γίδια είμαστε.Παμε ψηφίζουμε τους βγάζουμε και μετά από δω παν κι άλλοι.Γιατι τόσα χρόνια κανένας σύμβουλος της Αράχωβας δεν έβαλε θέμα στο συμβούλιο την απόσχιση?Αλλά άμα αποσχιστουμε δεν θα εχουμε3 αντιδημάρχους άρα μείον 3600 το μήνα η Αράχωβα .Κακό αυτό.Αρα καλά είμαστε αφήστε το.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...