Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020

Βρε καλώς τα παιδιά !!! (συνέχεια)

 Έχουν ενδιαφέρον κι αυτά 



Σε συνέχεια από προηγούμενο άρθρο (ΕΔΩ) για την καταστροφή στα Ρίτσα, παραθέτουμε σχόλιο κατοίκου της περιοχής (αναφέρεται στον Αλμπάνη, γι' αυτό εμφανίζεται το όνομά του, δεν είναι ο συντάκτης ο Χάρης) :
Επίσης το σχόλιο που παραθέσαμε στο προηγούμενο άρθρο, είχε συνέχεια υπό μορφή διαλόγου :





Κι ο Χάρης δεν απάντησε εκ νέου, βέβαια....


Τελικά παιδιά ίσως έχω κάνει λάθος, που σας ζητάω συνεχώς απαντήσεις. Μόλις απαντάτε .... εκτίθεστε όλο και πιο πολύ !!!

😂😂😂

Λουφαξτε, μην απαντάτε σε τίποτα, κάντε κάνα σταυρό μπας και περάσει η θητεία και τέλος...


Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

Laurence J. Peter, 1919-1990, Καναδός συγγραφέας & εκπαιδευτικός




9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η froso Thomas να πάει μια βόλτα στο δημοτικό σχολείο να δει τα χάλια της τσιμεντοκονιας, για τις συνθήκες που επικρατούν στην Αράχωβα, κ μετά να κάνει τον ηδειμων.Δεν μένει μόνιμα εδώ να δει πως θα κατεβαίνει με χιόνια κ βροχές την κατηφόρα.

Ανώνυμος είπε...

Να πείτε στην froso thomas ότι θα έρχεται σβαρνα το κατηφορο όταν θ έχει πάγο.Απορω στην Αθήνα τόσα χρόνια πως δεν πάθαμε δηλητηρίαση από την άσφαλτο.χα ΧΑ ΧΑ χα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 05 Οκτωβρίου, 2020 14:38 Η μοναδική λύση είναι η πλακόστρωση. Οι παππούδες δεν ήταν κορόιδα που είχαν καλντερίμια. Η κυρία που αναφέρεις πρότεινε τσιμεντοκονία στον Αλμπάνη, εναλλακτικά μέχρι να γίνει το πλακόστρωτο, διότι ο αντιδήμαρχος έγραψε ότι η άσφαλτος είναι προσωρινή λύση μέχρι να εκπονηθεί η μελέτη. Δεν την πρότεινε σαν μόνιμη λύση μην μπερδεύεσαι λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Εξαρτάται τι πλακωστρωση εννοείς, γιατί αυτή αυτή που έγινε στον κουκουρα είναι άθλια. Τεράστιες πλάκες γυαλισμενες απ τα αυτοκίνητα που δεν μπορείς να σταθείς.Δεν συζητάω με με βροχή.... Πατιναζ

Ανώνυμος είπε...

Οι παππούδες είχαν καλντερίμια για να μην πατάνε τις λάσπες και τις καβαληνες.Αν είχαν κάτι καλύτερο θα το έβαζαν.Και επειδή δεν μπορούσαν να περπατήσουν για αυτό μετά ερηξαν τσιμέντο από πάνω .Και για να καθαρίζετε.Γι αυτό άμα δεν ξέρετε μην λέτε χειρότερα τα κάνετε.Καλω το καλντερίμι καλώς ό ρομαντισμός αλλαγι αυτό φεύγατε όλοι για Αθήνα για την καβαλινα

Ανώνυμος είπε...

Τα πεζοδρόμια και οι δρόμοι που είναι πιασμένα με γκλιτσες. Και τραπέζια δεν τα βλέπουν.Εχετε δει το πρωί τα παιδιά που περπατούν μέσα στον δρόμο και δεν μπορούν να περάσουν στην Λάκκα να πάνε σχολείο από θαύμα δεν έχει γίνει ατύχημα.Εχετε δει τα μηχανάκια στην Τομαροβυση απάνω στην πλατεία και στο πεζοδρόμιο.Μαλλον δεν τα βλέπουν όλοι .Δημαρχεία και αστυνομία τι κάνουν? Σε πιο μέρος του κόσμου σε 70 εκατοστά πεζοδρόμιο έχουν τοποθετήσει γλάστρες τραπέζια και οι γέροι και ταπαιδεία περπατούν στο δρόμο.

Nick Charitos είπε...

Φίλε 20:46 : Τώρα είναι αυτό που λέει,
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΙ ΑΥΤΑ !!!
(πολύ σωστός)

Ανώνυμος είπε...

Έχει δίκιο ο ανώνυμος 20:46,τι χάλια είναι αυτά μια ζωή στην Αράχωβα. Κανένας δήμαρχος τόσα χρόνια δεν έβαλε τάξη,κάθε μέρα ξεφυτρώνουν τραπέζια στα πεζοδρόμια κ πρέπει να κατεβαίνουμε στο δρόμο να περάσουμε. Έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Γλάστρες και μηχανάκια ακόμα και σκάλες βλέπεις μέσα στο δρόμο.Θα μου πεις εδώ κλείνουν την πόρτα στο ιατρείο στο δρόμο θα κολωσουν. Είναι μέχρι να γίνει το κακό μετά δεν θα ξέρουμε ποιος φταίει θα πετάει το μπαλάκι ο ένας στον άλλο.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...