Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Τελικά αρνήθηκε ή όχι ???

 Ο ΔΔΑΑ 


Ο αντιδήμαρχος το διαψεύδει αλλά μόνο στο ... Facebook (αλίμονο), το Πρώτο Θέμα διαβεβαιώνει.

Ο "μέντορας" κατακεραυνώνει !!! 


Μύλος !!!

Ας αφήσουμε το παρών ιστολόγιο και το Facebook.

 Αφού το θέμα (βλ. ΕΔΩ) και ΕΔΩ έφτασε στα "μεγάλα"(τρόπος του λέγειν) ΜΜΕ της Ελλάδας, καλό θα ήταν ο ΔΔΑΑ να εκδώσει δελτίο τύπου.

Ναι, καλά καμμιά .... "καλημέρα φίλοι μου" από την κορυφή του Παρνασσού και πολύ σας πάει.

Άστο θα ξεχαστεί κι αυτό....
😂😂😂

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφού γίδια ειμάστε τοπανηδες ψηφίσαμε.Το θέμα είναι ότι ο μεγαλύτερος κατήγορος είναι αυτός που μας τον φορτωσε.Δεν μπορώ να καταλάβω τσακώθηκε με Πατσανταρα, τσακώθηκε με Γιωργακος,κατηγορη τον Σταθά και τους συμβούλους τους οποίους ο ίδιος υπέδειξε.Δεν μπορώ να καταλάβω τον ρόλο και το σκεπτικό του.

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους το Πρώτο Θέμα έγραψε σωστά γιατί αυτό πιστευει κι όλη η Ελλάδα.Τι πιστεύει να φυσικά αυτό που διαβάσαμε Δήμος Αράχωβας. Άντε καλημέρα και ξυπνήστε ρεεεεεεεεε να

Ανώνυμος είπε...

Ξεχασες να πεις οτι τσακωθηκε και με το Λεόντιο (μαλλον στα μερισμαρτα)ΔΕΝ του ειπε στις βρυσες καλη πορεία;

Ανώνυμος είπε...

Άσχετο, ο οβελιστης του Ζεμενου είναι και μάντης;

Ανώνυμος είπε...

Ότι δεν έκαναν τόσα χρόνια δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι το έκανε η κεντρική διοίκηση,μάζεψαν τα Πλαστήρια και τις γκλιτσες και άνοιξε ο τόπος.Ολος ο κόσμος είπε μπράβο που άδειασαν τα πεζοδρόμια και μπορούσαν να περπατήσουν,χωρίς να τους βάζουν στην μούρη φορμαελες και λουκάνικα για να ψωνίσουν.Απο την άλλη 1000φορες πέρασε ο δήμαρχος και 2000η αστυνομία τα μηχανάκια στα πεζοδρόμια και ειδικά απέναντι από τα σκαλιά τ Αγίου Γεωργίου δεν τα είδαν?Τα μηχανάκια στο πεζοδρόμιο τα παιδιά στο δρόμο.Ελπιζω να μείνουν άδεια από κουδούνια και να περπατάμε άνετα και χωρίς να μας κοροϊδεύουν.

Ανώνυμος είπε...

Διαβάστε διαύγεια και καλαψτε.Κοιταξτε τις υπερωρίες.Τι Δήμος είμαστε ?Δεν φτάνει το 8ωρο και οιφουκαραδες οι υπάλληλοι δουλεύουν κι από 30ωρε υπερωρία το μήνα.!!!!!!!Είδατε ο εργατοπατερας πως μαζεύει τους ψήφους για το μέλλον.Αλλοι πεινάμε κι άλλοι κολοβαρανε, κι αν όχι όλοι οι ποιο πολλοι .Τι να πω τους ξέρουμε χωριό είμαστε ξέρουμε ποιος δουλευη και ποιος όχι.Ξυπνατε ρεεεεεεεεεεεεεε.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...