Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Μετά την κυβέρνηση, σειρά έχει η εκκλησία......

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Ιερώνυμο… καθώς συγκάλεσε την Ιερά Σύνοδο !!!



Μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης όλοι όσοι είχαν εκφραστεί εναντίον του, καμώθηκαν ότι τίποτε δεν άλλαξε από τις αρχικές τους θέσεις, και όλα συνεχίζονται όπως πριν. Αμ δε. Το μέγεθος και το πάθος ήταν τέτοιο, και οι παρενέργειες στην ελληνική κοινωνία τέτοιας εμβέλειας, που αναγκάζονται να τα «ξαναδούν» όλα από την αρχή, το λένε δεν το λένε.

Και εκτός από την κυβέρνηση, που ρίχνει διάφορα χαρτιά στο τραπέζι για να δείξει ότι το ελέγχει το πράγμα -δεν έχουν να κάνουν τίποτε άλλο από το να ρωτήσουν τους βουλευτές τους στην Μακεδονία- σειρά έχει και η Εκκλησία.

Ο «άνετος» αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, που θεώρησε ότι 9 μητροπολίτες στους 82 που παραβίασαν την γραμμή της μη συμμετοχής σε συλλαλητήρια δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, συγκαλεί τη διαρκή ιερά σύνοδο για επανεξέταση του θέματος.
Ανάμεσά στους 12 ιεράρχες και οι τρεις της Βορείου Ελλάδος. Οπότε αναμένονται εξελίξεις και σε αυτό το μέτωπο, καθότι οι ιεράρχες καλούνται να ισορροπήσουν μεταξύ τους, καθώς πλησιάζει το συλλαλητήριο των Αθηνών και δεν έχουν την πολυτέλεια να εμφανιστούν ξανά «σκορποχώρι». Για να επιβεβαιωθεί το σοφόν:
 Φωνή Λαού – Οργή Θεού.

Πηγή : http://www.defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...