Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Παγκόσμια ανατριχίλα : Οι θάλαμοι αερίων των Ναζί επέστρεψαν !!!

Πειράματα με καυσαέρια σε ανθρώπους από Γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίας !!!


Αποτεφρωτήριο στο Άουσβιτς 

Ένα ερευνητικό ινστιτούτο που χρηματοδοτούνταν από γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες έκανε πειράματα με καυσαέρια σε ανθρώπους, όπως αναφέρει ρεπορτάζ που δημοσιεύει η Deutsche Welle. 

Τα πειράματα που γίνονταν όχι μόνο σε πιθήκους αλλά και σε ανθρώπους προκειμένου να διαπιστωθεί η επίδραση βλαβερών καυσαερίων,  πραγματοποίησε το ερευνητικό ινστιτούτου EUGT, σύμφωνα με έκθεση του ίδιου του ινστιτούτου που δημοσιοποίησαν οι εφημερίδες Stuttgarter Zeitung και Süddeutsche Zeitung.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα, το ινστιτούτο που είχαν ιδρύσει οι γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες VW, Daimler και BMW, χρηματοδότησε μία «σύντομη έρευνα εισπνοής με διοξείδιο του αζώτου (NO2) σε υγιείς ανθρώπους».


Σύμφωνα με την επίμαχη έκθεση του EUGT, σε ένα ινστιτούτο της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Άαχεν 25 υγιή άτομα υποβλήθηκαν σε εξέταση αφού είχαν προηγουμένως εισπνεύσει για πολλές ώρες διαφορετικές ποσότητες της βλαβερής ουσίας, η οποία εμπεριέχεται στα καυσαέρια των αυτοκινήτων. Κατά την εκτίμηση του EUGT, από την έρευνα δεν διαπιστώθηκε κάποια αρμητική επίδραση στα άτομα που συμμετείχαν στο πείραμα.

Η Daimler καταδίκασε τη μελέτη αυτή, λέγοντας.  «Μας προκαλούν φρίκη η έκταση και η εφαρμογή αυτών των ερευνών. Καταδικάζουμε τα πειράματα με τον πιο έντονο τρόπο.

Η γερμανική κυβέρνηση «καταδίκασε» τη Δευτέρα απορρίπτοντάς τα ως απαράδεκτα οποιουδήποτε είδους πειράματα έγιναν για τις εκπομπές ρύπων, σε πιθήκους ή ανθρώπους, για λογαριασμό των γερμανικών αυτοκινητοβιομηχανιών. 

«Αυτά τα πειράματα σε πιθήκους ή ακόμα και σε ανθρώπους δεν δικαιολογούνται υπό καμία ηθική έννοια και εγείρουν πολλά κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτά τα πειράματα» επισήμανε ο εκπρόσωπος τύπου της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ κατά τη διάρκεια της τακτικής ενημέρωσης των δημοσιογράφων στο Βερολίνο.

Πηγή : http://www.enallaktikos.gr

Pafsilipon : "Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα