Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πάει το... επίδομα !!!

Σοκ από τρόικα: Δεν θα πάρουν επίδομα θέρμανσης όσοι βοήθησαν στον καθαρισμό της πετρέλαιοκηλίδας !!! 

Συζητήσεις αλλά και έντονο προβληματισμό στα υψηλά κλιμάκια της κυβέρνησης έχει φέρει η νέα πρόταση της τρόικας,  με τους εκπροσώπους των εταίρων να προτείνουν, ούτε λίγο ούτε πολύ, όσοι εθελοντές βοηθήσουν αυτές τις ημέρες στον καθαρισμό των ακτών από την πετρελαιοκηλίδα, να μην λάβουν το επίδομα θέρμανσης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα διεμήνυσαν οι δανειστές προς τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, όλοι οι πολίτες που θα έρθουν σε επαφή με το μαζούτ και το πετρέλαιο, οφείλουν να φέρουν ειδικά μπιτόνια, στα οποία θα τοποθετούν το υγρό και στη συνέχεια θα είναι ελεύθεροι να το πάρουν στο σπίτι τους, ώστε να το χρησιμοποιήσουν ως πετρέλαιο θέρμανσης.
«Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για μια εποχή που σηκώνει σπατάλες. Δόθηκε σε πολλούς Έλληνες το θείο δώρο δωρεάν πετρελαίου. Ας το εκμεταλλευτούν, αλλά ας μην είναι άπληστοι, ζητώντας και επίδομα θέρμανσης. Δεν γίνεται να έχεις και τον σκύλο ολάκερο και την πίτα χορτάτη», παραδέχτηκε ο Υπουργός, παραδεχόμενος πως και ο ίδιος μαζεύει όσο περισσότερο πετρέλαιο μπορεί, μιας και «οι μέρες είναι ζόρικες και ο χειμώνας που έρχεται πιο βαρύς κι από τον Μπουρούση στο Ευρωμπάσκετ».
Τέλος, την απορία του εξέφρασε ο Υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος σχολίασε πως λίγο πετρέλαιο δίνει άλλο χρώμα στο βαρετό μπλε της ελληνικής θάλασσας.

Το άρθρο είναι χιουμοριστικό και πρωτοεμφανίστηκε στο http://www.tokoulouri.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Κατακτήσεις αιώνων έγιναν μπούμπερανγκ

  Γιατί η αφθονία ίσως είναι το «εισιτήριο»  για την καταστροφή της ανθρωπότητας Αμερικανός ακαδημαϊκός εξηγεί πως γύρισαν μπούμερανγκ στην ...