Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Λυγίζουν καρδιές

Τα πονεμένα λόγια του κτηνοτρόφου




Το πρόβλημα είναι πως απευθύνονται σε εκπρόσωπο του ίδιου συστήματος.


Αλλά τέλος πάντων, ας δούμε τι είπε:


Τα λόγια ενός κτηνοτρόφου στον Αλέξη Τσίπρα που βρέθηκε σήμερα στην Καστοριά και συνομίλησε με πολίτες, προκαλούν ανατριχίλα και αποτυπώνουν την κατάσταση της πλειοψηφίας των ελληνικών νοικοκυριών, που πλέον δεν μπορούν όχι μόνο να ανταπεξέλθουν στα βασικά τους έξοδα, αλλά ούτε να εξασφαλίσουν καλά καλά το φαγητό τους.


«Είμαι ένας Έλληνας που ζω στην παραμεθόριο. Το επάγγελμά μου είναι κτηνοτρόφος. Έχουμε πει το ψωμί ψωμάκι. Εδώ είναι ο κόσμος να μιλήσει. Δεν θέλουν να ισορροπήσουν την κατάσταση εδώ. Ότι περνάμε καλά. Τέτοια σκλαβιά, τέτοια πείνα, τέτοια απόγνωση και λεηλασία στον Έλληνα δεν έχει υπάρξει», είπε ο κτηνοτρόφος μιλώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε:

«Εγώ είμαι απ’ αυτούς που λένε ότι είμαι φασίστας γιατί αγαπάω την πατρίδα και την οικογένεια. Γιατί με βαπτίσανε δεξιό. Εγώ είμαι Έλληνας και θέλω από τον πρωθυπουργό να κοιτάξει τον Έλληνα. Να φάμε ρε πρόεδρε. Τι είναι αυτά τα χάλια μας; Μπορούμε να πληρώσουμε πετρέλαιο; Μπορούμε να πληρώσουμε ρεύμα; Μπορούμε να πληρώσουμε ζωοτροφές; Τι μπορούμε να πληρώσουμε ρε πρόεδρε;» αναρωτήθηκε.


Δειτε το βίντεο:




Pafsilipon: Τώρα ... έγινε η "δ'λειά σ"  !!! 


🤣🤣🤣🤣🤣


Πρόεδρε & πρόεδρε και χειραψίες και το ίδιο έργο με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, διαδραματίζεται δεκαετίες τώρα.


Μάλλον κάτι πρέπει να κάνουμε ή να γίνει διαφορετικά .....


🤔🤔🤔🤔🤔

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαριτο όταν το 2015 τον υποστηρίζες τον Τσιπρα και τον θίασο του (Βαρουφακιδες και σια), δεν άκουγες που σου έλεγε κάποιος ότι είναι μέλη του ίδιου συστήματος. Έπρεπε να περάσουν 7 χρόνια και να το πληρώσει όλη η Ελλάδα για να το παραδεχτείς. Δεν πειράζει Υγεία! & καλά μυαλά σε όλους μας γιατί έρχονται πάλι εκλογές εθνικές και τοπικές. (Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες!) Άσχετο και σχετικό μαζί!!

Nick Charitos είπε...

04:26

ΜEA CULPA !!!

Και την συμμορία έχω ψηφίσει στο μακρινό παρελθόν. Το θέμα δεν είναι να είναι κανείς αλάνθαστος, εκτός αν είναι ... Θεός !!! 😀😀😀

Το θέμα είναι να το αντιληφθεί και να "περάσει" απέναντι.

Κι εκεί αρχίζουν τα δύσκολα......

😜😜😜

Κι εντάξει τον Τσίπρα τον πληρώσαμε πολύ ακριβά. Τον ωτακουστή Κούλη ??? Τον Σαμαρά ??? Τον Παπαδήμο ??? Γιωργάκης ??? Τον play station Καραμανλή ???

Ρε θα είμασταν Ελβετία αν είχαμε πληρώσει μόνο το μικρό Αλέξη.....

Άι τράβα τώρα ......

Ανώνυμος είπε...

ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ανώνυμος είπε...

09 Δεκεμβρίου, 2022 17:07 Παράταση.https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%9C%CE%9E%CE%99%CE%A99%CE%A3-%CE%A3%CE%A9%CE%A3?inline=true

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...