Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Υπόθεση Belvedere (video)

 Και η Αράχοβα που



ΔΕΝ είναι Φαληράκι της Ρόδου !!!


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι κακό η διαφήμιση
τα λεφτά ποιος τα τσεπωσε;;

Ανώνυμος είπε...

Για κοιτάξτε κάτι πράγματα.
Γνωρίζουν ότι είναι παράνομα κι όμως κάνουν ότι θέλουν.
Κυβερνούν οι παράνομοι σε αυτό το τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταθάς έφερε στην Αράχωβα τη δική του απαράδεκτη αισθητική. Ο Άνθρωπος φαίνεται από τη συμπεριφορά του, τον τρόπο μου μιλάει, που ντύνεται και αντιμετωπίζει τους πολίτες ότι είναι τουλάχιστον άξεστος. Αυτά που αυτός έχει επιτρέψει να συμβούν στην Αράχωβα, κανένας άλλος Αραχωβίτης δεν θα τόλμαγε, όχι να τα εφαρμόσει, αλλά ούτε καν να τα σκεφτεί. Το χειρότερο έγκλημα είναι κατάσταση στην Λάκκα. Κατάντησε μια ωραία πλατεία, ενός όμορφου χωριού σε Τσάιναταουν. Βέβαια δεν θα κατάφερνε απολύτως τίποτα αν δεν είχε τη βοήθεια του Αλμπάνη, ο οποίος είναι πρώτα αυτός υπεύθυνος και μετά ο Σταθάς. Αυτός πρέπει να πληρώσει για όλη την καταστροφή του τόπου, έτσι για παραδειγματισμό των υπολοίπων.

Ανώνυμος είπε...

 Εναντίον του προέδρου του ΕΚΛ (ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ pafsilipon)

"Έπειτα από αίτημα των παρατάξεων ΕΚΕ και ΕΠΑΝ για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, με θέμα: “Αντικατάσταση του Προέδρου (από άλλο μέλος της πλειοψηφίας) του ΕΚΛ Κώστα Κολιούση για ηθικούς λόγους μετά τα τελευταία γεγονότα”, πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 6.00΄το απόγευμα με το θέμα αυτό.Εις εκ των πρωτεργατών της μεθόδευσης, είναι ο κ. Αγγελόπουλος ΝΥΝ πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου μας.

Χαρίτο
1. τώρα θα ζητήσει ο προεδράκος την αντικατάσταση του δημάρχου λόγω μη τήρησης των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας κατά την εργασία τοποθέτησης του δένδρου στην Αράχοβα;;;🤣🤣🤣🤣🤣
2. θα τον καταγγείλει στη αποκεντρωμένη διοίκηση Θεσ-Στ Ελλαδας και θα στείλει
επιστολή διαμαρτυρίας στον υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Χατηδάκη;;;;
🤣🤣🤣🤣🤣

Γιατί κι η κοροϊδία έχει όρια Γιώργη, αλλά εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού ΟΠΩς ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΣΗΜΕΙΏΝΕΙ TO pafsilipon)

ΣΕ ΕΙΔΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΓιΩργΑΚΗ

Ανώνυμος είπε...

«Δεν ανεχόμαστε τα ψέμματα, τις μισές αλήθειες και τις χριστουγεννιάτικες φανφάρες σου, κτέ , που λέτε στο χωριό σου »,

Ανώνυμος είπε...

Στην πλατεία θα δώσει τις άδειες τώρα είπε....γελάνε και τα λάχανα άχρηστοι με σας

Ανώνυμος είπε...

Άρθρο 8
Διοικητικές κυρώσεις
1.Στους διαφημιστές, καθώς και σε όσους μισθώνουν και εκμεταλλεύονται χώρους υπαίθριας διαφήμισης επιβάλλεται πρόστιμο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στις επόμενες παραγράφους σε περίπτωση παράβασης των διατάξεων του νόμου αυτού, καθώς και των κατ` εξουσιοδότησή του εκδιδόμενων κανονιστικών πράξεων.

2. Το πρόστιμο επιβάλλεται με απόφαση:

α) του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου, στα διοικητικά όρια του οποίου τελέστηκε η παράβαση,

β) του Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, αν η παράβαση τελέστηκε κατά μήκος των εθνικών οδών, των επαρχιακών οδών και εντός των ζωνών απαγόρευσης που ορίζονται στα δύο πρώτα εδάφια της παρ. 1 του άρθρου 11 του ν. 2696/1999, του σιδηροδρομικού δικτύου, των αυτοκινητοδρόμων, των οδών ταχείας κυκλοφορίας, καθώς και στους χώρους των σταθμών εξυπηρέτησης αυτοκινήτων (Σ.Ε.Α.),

γ) του οικείου περιφερειάρχη ή του οικείου χωρικού αντιπεριφερειάρχη, για παραβάσεις που τελούνται στους οδικούς άξονες, των οποίων την αρμοδιότητα συντήρησης έχουν οι περιφέρειες. Ειδικότερα, τα όργανα της περ. γ) επιβάλλουν πρόστιμο για παραβάσεις στις επιφάνειες τεχνικών έργων, στις διαχωριστικές νησίδες, στις λωρίδες έκτακτης ανάγκης, στους χώρους προσωρινής στάθμευσης, σε τοίχους αντιστήριξης, γέφυρες, σήραγγες, στο κατάστρωμα των οδών, σε στύλους και υποσταθμούς εγκαταστάσεων κοινής ωφέλειας, σε πινακίδες δημόσιας πληροφόρησης, σε πινακίδες οδικής σήμανσης και στους φωτεινούς σηματοδότες οδικής κυκλοφορίας αρμοδιότητάς τους.

Το πρόστιμο εισπράττεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και αποδίδεται στον φορέα που το επέβαλε.


3. Το ύψος του προστίμου ανέρχεται από χίλια πεντακόσια (1.500) ευρώ μέχρι τριάντα χιλιάδες (30.000) ευρώ και επιβάλλεται ανάλογα με τον βαθμό διακινδύνευσης της ασφάλειας των χρηστών, σύμφωνα με τον ΚΟΚ.


4.Με απόφαση των Υπουργών Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης, Περιβάλλοντος, Χωροταξίας και Δημόσιων `Εργων και Οικονομικών μπορεί να αναπροσαρμόζεται το κατώτατο και ανώτατο όριο του προστίμου.

5.Πρόστιμο κατά τα οριζόμενα στις προηγούμενες παραγράφους επιβάλλεται και σε βάρος των διαφημιζομένων, στις περιπτώσεις που προβάλλεται υπαίθρια διαφήμιση εκτός των χώρων που έχουν καθοριστεί σύμφωνα με τις διατάξεις του παρόντος για την προβολή της.

ΝΟΜΟΣ 2946/2001
-----------------------------------------
Η Αστυνομία ξύπνησε;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα θ αναψουμ το δεντρο.
Τα σκαλια στον Αη Γιώργη σκοταδι, στο κεντρικοτερο σημειο της Αράχωβας!!!
Η γεφυρα φωτισμενη κατα το ήμισυ, δεν αγορασαν αλλα φαινεται...
Κατα τ αλλα είμαστε κ χειμερινος προορισμος μη χ@σ@

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά στο Δίστομο, περνάς κλωστή στη βελόνα ακόμα και τη νύχτα. Αμ πως. ΚΟΡΟΪΔΑ.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...