Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Στο κενό η πρόταση μομφής

 Εναντίον του προέδρου του ΕΚΛ 




Αν και δεν προβλεπόταν από το καταστατικό, προς τιμήν του ο πρόεδρος έκανε δεκτή την σύγκληση του ΔΣ και η πρόταση απερρίφθη πανηγυρικά.


Φαίνεται πως η κατρακύλα κάποιων δεν έχει τελειωμό.




Στις 6 χθες το απόγευμα έγινε έκτακτη σύγκλιση του Δ.Σ όπου τέθηκε σε ψηφοφορία το θέμα και απορρίφθηκε από την πλειοψηφία, με τον Κ. Κολιούση να παραμένει στην προεδρία του Ε.Κ.


Άμεσα εκδόθηκε και δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρονται τα κάτωθι:


"Έπειτα από αίτημα των παρατάξεων ΕΚΕ και ΕΠΑΝ για έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, με θέμα: “Αντικατάσταση του Προέδρου (από άλλο μέλος της πλειοψηφίας) του ΕΚΛ Κώστα Κολιούση για ηθικούς λόγους μετά τα τελευταία γεγονότα”, πραγματοποιήθηκε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ώρα 6.00΄το απόγευμα με το θέμα αυτό.


Ύστερα από συζήτηση το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και απορρίφθηκε από την πλειοψηφία της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς, έτσι ο συνάδελφος Κολιούσης Κων/νος παραμένει Πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Επαρχίας Λιβαδειάς.


Το Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς είναι επικεντρωμένο στους στόχους του που είναι η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και δεν θα το αποπροσανατολίζουν τέτοιου είδους τακτικές και αναίτιες επιθέσεις, που σκοπό έχουν τη διάσπαση του Εργατικού Κινήματος."


Pafsilipon: Εις εκ των πρωτεργατών της μεθόδευσης, είναι ο κ. Αγγελόπουλος ΝΥΝ πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου μας.


Μήπως θέλει να μας εξηγήσει πως συμμετείχε σε ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ συνάντηση στο εργατικό κέντρο Λιβαδειάς, ενώ κάνει τηλεδιάσκεψη σε ΟΛΑ τα συμβούλια του Δήμου ???


Έχουν κάποιο ειδικό ένζυμο οι καρέκλες στο εργατικό και δεν κολλάει ο COVID ???


🤣🤣🤣🤣🤣


Γιατί κι η κοροϊδία έχει όρια Γιώργη, αλλά εσείς τα έχετε ξεπεράσει προ πολλού.



🤬🤬🤬🤬🤬

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κοπρόσκυλο του Σταθά από εκεί περνει εντολές, αυτός και ο άλλος υπάλληλος που εργάζεται στο δημαρχείο στο κάτω δεξιά γραφείο.οποιος κατάλαβε κατάλαβε!

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...