Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Έχει καταντήσει

Απίστευτα κουραστικό 



Το δίδυμο Σταθά - Σταθομερτζάνη, που δεν αξίζει βέβαια ούτε link να βάλουμε, ούτε πολύ περισσότερο να φτιάξουμε χιουμοριστικό βίντεο. Που αλλού στο e-hani βέβαια.


Σαν να παίζει μια κασέτα ξανά και ξανά. Ο τόπος που είναι ευλογημένος (είναι όντως, τώρα αν το λέμε κάθε τρεις και λίγο τι ακριβώς γίνεται ??? 🤔🤔🤔), η γύρω περιοχή, το Γαλαξίδι (αλίμονο αν δεν το πει 😁), το μεγαλύτερο χιονοδρομικό στα Βαλκάνια (λέγε λέγε το πίστεψε ο ... ίδιος 🤣), το φαγητό που δεν θα βρεις αλλού, τα δωμάτια που είναι ... φθηνά γι'αυτά που προσφέρουν (άμα είναι να ανεβάσουν τιμές 😁), τέλος πάντων το γνωστό παραλήρημα.

Γενικά κάποια αποσπάσματα άκουσα, γιατί αυτό το χάλ'ι ΔΕΝ υποφέρεται πλέον.

Και ο Μερτζάνης που νομίζει ότι κάνει δημοσιογραφία αλλά μια "δύσκολη" ερώτηση ΔΕΝ έχει.

Όχι από αυτά που χρονίζουν (center, σφαγεία, γήπεδο κλπ κλπ) αλλά της επικαιρότητας:

Πχ

- Τι γίνεται δήμαρχε με τους έντεκα (11) συμβασιούχους ???

Ο νόμος επιβάλλει έφεση, ΔΕΝ κάνεις.

Παρόλα αυτά την απόφαση ο νόμος, επιβάλλει να την πάρει η οικονομική επιτροπή. Εσύ το πηγές το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. Πιωμένος είσαι ???

Και καλά εσύ. Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, δεν πήρε χαμπάρι ότι παρανόμως προέβη σε σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, για θέμα που το ΔΣ είναι αναρμόδιο ???

- Έχει πάρει χαμπάρι κάποιος εκεί μέσα τι γίνεται ή είστε γενικά ... αλλού ???


😁😁😁😁😁


- Τρία χρόνια η Αράχοβα έζεχνε απ'τα σκουπίδια, ξαφνικά έγινε μια σοβαρή αντιμετώπιση του θέματος. Άρα η τεχνογνωσία, ο τρόπος υπήρχε.

Επίτηδες το έκανες, τρία χρόνια τώρα ???


Υπήρχε σκοπιμότητα ???


Και "μαζεύτηκες" τώρα, μόνο λόγω των επερχόμενων εκλογών ή και για κάτι άλλο ???


Αυτές είναι οι ερωτήσεις κ. "Δημοσιογράφε", που θέλει να ακούσει ο κόσμος και βέβαια πολύ περισσότερο τις απαντήσεις.


Τώρα η "κασέτα" που έχει κολλήσει στο ίδιο σημείο, μάλλον εντελώς αδιάφορη μπορεί να χαρακτηριστεί, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο......

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο προσεχώς τα σκουπίδια ο κάθε Αραχωβίτης θα τα πηγαίνει στο τούνελ. Ετσι θα λυθεί το πρόβλημα. Βέβαια στα υπόλοιπα χωριά υπάρχει κάδος ανά 100 μέτρα, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια. Προκειμένου να φτιάξει το προφίλ του ο Γιαννάκης κάτι τέτοιο θα εφαρμόσει. και στο τέλος όλα καλά και ο γιαννάκης ο καλύτερος. Τώρα για την απόφαση των "11" όλοι έχουν ποινικές ευθύνες. Και ο γιαννάκης θα πει δεν είδα δεν ξέρω. Παλιά τακτική.

Ανώνυμος είπε...

Για να πάρουν 30 ψήφους είναι πρόθυμοι να φάνε 5+ χρόνια φυλακή; HRWES!! Ο Γιαννάκης σαν καλό παιζάκι θα κάνει κωλοτούμπα σήμερα και θα κάνει έφεση. Ε Γιαννάκη ξερόλα;

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...