Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Ανανεωμένο το ΧΚΠ

 To Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού 



ανανεώθηκε για να σου προσφέρει μοναδικές στιγμές !!!


Μία δυνατή εμπειρία με άνεση, ασφάλεια και ποιότητα, κάθε στιγμή.




Στην Ελλάδα αγαπάμε το βουνό όσο αγαπάμε και τη θάλασσα. 

Πώς να το κάνουμε; 

Αυτή η χώρα μας τα προσφέρει και τα δύο και το χαιρόμαστε όσο περισσότερο
μπορούμε. Γι’ αυτό ο χειμώνας μας βρίσκει να ανεβαίνουμε στα τελεφερίκ του Παρνασσού, του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της χώρας (pafsilipon: και όχι των Βαλκανίων, όπως ανόητα υποστηρίζουν μερικοί απαίδευτοι 😜), και να επιλέγουμε πώς ακριβώς θα περάσουμε τις στιγμές μας στο αγαπημένο βουνό της Στερεάς Ελλάδας.





Το χιονοδρομικό κέντρο είναι ο απόλυτος προορισμός για όλους, καθώς προσφέρει πολλές και διαφορετικές απολαύσεις ώστε να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο. Οι 23 πίστες, οι 17 αναβατήρες, οι 7 χιονοδρομικές διαδρομές και τα 7 μονοπάτια συνολικού μήκους 34 χλμ. είναι ένας συνδυασμός που σε καλεί να ευχαριστηθείς το χιονισμένο τοπίο με κάθε τρόπο.





Άλλωστε, η πρόσφατη αναβάθμιση του χιονοδρομικού έχει κάνει την εμπειρία ακόμα πιο ιδιαίτερη. 

Η διαχειρίστρια Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) έχει επενδύσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια με στόχο να προσφέρει σε χιονοδρόμους και επισκέπτες ακόμα μεγαλύτερη άνεση, ασφάλεια και ποιότητα κάθε στιγμή.




Στο snowpark οι λάτρεις του χιονιού μπορούν να εξασκηθούν στο αγαπημένο τους σπορ όσο θέλουν, ενώ όσοι ξεκινούν τώρα θα βρουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κάνουν μαθήματα χιονοδρομίας. Μάλιστα, τα καταστήματα που λειτουργούν στο σημείο προσφέρουν σε έμπειρους και αρχάριους τα πάντα για να απολαύσουν κάθε τους βόλτα στις χιονισμένες πίστες.




Κι επειδή μετά από μερικές καταβάσεις αυτό που χρειάζεσαι είναι η ζεστασιά δίπλα στο τζάκι, θα βρεις ακριβώς αυτό που θέλεις στο Σαλέ Φτερόλακας που μετά την ανακαίνισή του έχει γίνει ένας σύγχρονος χώρος με μοναδική αισθητική. Εδώ θα γευτείς μια ζεστή σοκολάτα ή τα Holy Cocktails που έχουν τη γεύση των γιορτινών ημερών. Στο Σαλέ Κελάρια 1950 σε περιμένουν επιλεγμένα brands με όλα όσα αφορούν τα χειμερινά σπορ σε έναν χώρο που θυμίζει αλπική μπουτίκ.




Δεν υπάρχει περίπτωση η βόλτα στο βουνό να μη σου ανοίξει την όρεξη, γι’ αυτό το Χιονοδρομικό του Παρνασσού προσφέρει πολλές και διαφορετικές επιλογές γεύσεων, από ένα γρήγορο σνακ και ένα απολαυστικό brunch μέχρι ένα ιδιαίτερο γεύμα με θέα τη μοναδική χειμωνιάτικη φύση. Όσα προσφέρει το Χιονοδρομικό Κέντρο απευθύνονται σε όλους και οι υποδομές είναι εξοπλισμένες με ράμπες που κάνουν δυνατή την πρόσβαση για τα Άτομα με Αναπηρία.




Με το σύστημα ηλεκτρονικών συναλλαγών (web ticketing) η έκδοση του εισιτηρίου σου γίνεται πολύ απλή υπόθεση. 


Άλλωστε, εδώ το πιο σημαντικό είναι να χαρείς κάθε στιγμή όσο μπορείς, απολαμβάνοντας τη μαγεία του χιονιού σε ένα από τα πιο όμορφα βουνά της χώρας μας.



Ανοικτό ήδη από την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για τους επισκέπτες, ενώ σύμφωνα με τις μετεωρολογικές συνθήκες δεν προβλέπεται τις επόμενες μέρες να καταστεί δυνατή η χιονοδρομία. 


Ωστόσο, οι φίλοι του βουνού μπορούν να επισκέπτονται τα Σαλέ του μεγαλύτερου χιονοδρομικού κέντρου της Ελλάδας για να θαυμάσουν το φυσικό τοπίο του Παρνασσού, να χρησιμοποιήσουν τους υπερσύγχρονους αναβατήρες για μία πανοραμική βόλτα και να απολαύσουν ένα ζεστό ρόφημα ή φαγητό σε έναν από τους πολλούς χώρους εστίασης, κάνοντας την εμπειρία πιο ζεστή.



Τιμοκατάλογος ΕΔΩ



Πηγή: lifo.gr

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλα καλά τις τιμές δεν μας λέει
.

Nick Charitos είπε...

Προστέθηκε link με τον τιμοκατάλογο, στο τέλος της ανάρτησης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει έκπτωση για δημότες όμορων ως επισκέπτες. Γενικά, οι τιμές είναι εξωφρενικές.

Ανώνυμος είπε...

Το Χιονοδρομικό μια χαρά είναι για όσο θα είναι… για το σκουπιδαριό στο χωριό έχουμε να πούμε κάτι που κοροϊδεύει ο κόσμος;;
Καλά για την Δημαρχαρα δεν έχω να πω κάτι. Απολαμβάνει στιγμές καπιταλιστικής ευμάρειας με την Κα Πατούλη στα Cafe Σαλέ του Κου Αντιδημάρχου. Από το αμπεχωνο στα Monclaire ένας δημαρχιακός θώκος απόσταση…

Ανώνυμος είπε...

Κατά τα άλλα, πληρώνουμε υπερωρίες (!!) στους υπαλλήλους και η Αράχωβα ΖΕΧΝΕΙ. Τα υδατοδρόμια και τα υδροηλεκτρικά (χαχαχα) σας μάραναν ΑΧΡΗΣΤΟΙ. Τα σκουπίδια ρεεεεεεεεεεεε.

Nick Charitos είπε...

Για να είμαστε δίκαιοι. Τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια. Δύο τουλάχιστον ημέρες στις 03:30 περίπου τα ξημερώματα, ακούω σκουπιδιάρα έξω από το σπίτι (είναι σημείο με κάδους).

Το πρωί είτε 07:00 κατέβω στην αγορά, είτε 08:30 άλλη σκουπιδιάρα μπροστά.

Εγώ δε λέω τρία χρόνια που "σουραυλάνε" σαπέρα τα ξεχνάμε. Αλλά τις τελευταίες ημέρες γίνεται προσπάθεια. Οι κάδοι γενικά είναι καθαροί.

Και βέβαια αυτό αποδεικνύει, πως οι δικαιολογίες για μεγάλο αριθμό επισκεπτών και αργίες κτλ κτλ ήταν ακριβώς αυτό. Δικαιολογίες !!!

Εκτός βέβαια αν οι σκουπιδιάρες βγαίνουν μόνο εδώ μπροστά, επειδή είναι τα ... "κεντρικά" του pafsilipon !!!!!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ανώνυμος είπε...

Απλά τεμπέληδες σαν το αφεντικό τους.
Κι αν κάνα δυο θέλουν να δουλέψουν δεν τους αφήνουν οι άλλοι.
Να πάνε στα σπίτια τους.

Μαααααααρςςςςςςςς.

Ανώνυμος είπε...

13 ευρώ οκ για τους ομορους καλά είναι βρε παιδιά, ο δήμαρχος το κανόνισε;χα χα χα

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και τεμπέληδες ντροπη, με λάθος ανθρώπους τα βάζουμε.
Όταν φταίει το γαϊδούρι δεν χτυπάμε το σαμάρι.
Αυτοί καθαρίζουν αυτά που πετάμε εμείς που έχουμε επιχειρήσεις,που βγάζουμε το κάτι παραπάνω.
Εγώ προσωπικά δεν έχω παράπονο από τα παιδιά,πάντα έρχονται ,και αν χρειαστεί έρχονται και επιπλέον εκτός δρομογιου αν τους πάρω τηλ.

Nick Charitos είπε...

18:32

Συμφωνώ απόλυτα !!!

👍👍👍

Ανώνυμος είπε...

8 κ μιση πρωι αδειοι οι καδοι που πηγα να πεταξω σκουπιδια κ μπραβο στα παιδια.
Αυτο που είναι χαλι ειναι τα καλαθια στον κεντρικο δρομο πιυ εχουν ξεχειλίσει κ αποτελουν εικονα απαράδεκτη για το χωριο μας.
Να βαλει ατομα να τ αδειαζουν 2 φορες τη μερα, τοσα λεφτα πεφτουν στο δημο.

Ανώνυμος είπε...

Να ανοίξει και τις τουαλέτες ,και να τα δώσει απευθείας ανάθεση άιντε απ δω

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...