Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

O κάρκαρος στον Αγιώργη.....

 Και η αδιαφορία του ΔΔΑΑ



 Όπως βλέπουμε στην φωτογραφία, στην πλατεία παραπλεύρως της εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου (πλησίον οικίας πρώην δημάρχου Μαντά) έχουν σπάσει πλάκες απ'το οδόστρωμα. 
 
Όπως θα δείτε και στην δεύτερη φωτογραφία, εντελώς τυχαία το σημείο είναι ακριβώς εκεί που ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ κάνουν αναστροφή τα αυτοκίνητα. Αφού ο υπόλοιπος χώρος, τις περισσότερες ώρες είναι κατειλημμένος από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.


Αυτό για εμάς που τα σπίτια είναι παραπλεύρως, έχει προφανή ζημιά στα ελαστικά, όταν χρειάζεται κανείς να κινηθεί στο σημείο αρκετές φορές την ημέρα.

Και τι τον ενοιάζει τον γιδοβοσκό θα μου πεις ???

Ακριβώς !!! Αυτός θα τα πληρώσει ??!

Έτσι κι αλλιώς τα φιλαράκια του οι εφοπλιστές, θα του παρέχουν όσα 4x4 γουστάρει.

Το θέμα είναι πως είναι γνωστό και στον αντιδήμαρχο Αράχωβας κ. Αλμπάνη και σε μηχανικό του δήμου. Αλλά βέβαια μ' όποιον δάσκαλο θα κάτσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις. Η αδιαφορία, αδιαφορία.

Αλλά εδώ ο δήμαρχος προέβη σε δημόσια υβριστική συμπεριφορά και μάλιστα σε γυναίκα, σε επίσημο συμβούλιο (ΕΔΩ) και ούτε ένας απ' τις κοτούλες των συμβούλων της συμπολιτευσης δεν βρέθηκε να τον καλέσει να επανέλθει στην τάξη. 

Ούτε ένας !!! Πλην του κυρίου με Κ κεφαλαίο Λουκά Ζάκκα, που ανήκει όμως στην αντιπολίτευση.

Τυπική φωτογραφία συμβούλου της συμπολιτευσης του ΔΔΑΑ. Το λουρί κρατάει ο δήμαρχος, ο οποίος και δεν εμφανίζεται στην φωτογραφία.

Κο, Κο, Κο, Κο, Κο, Κο, 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...