Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Τα ... γίδια τράκαραν στο Αλουμίνιο !!!

Αγνόησε τις προειδοποιήσεις και

 

έστειλε το δώρο του εφοπλιστή στο συνεργείο.....

Το λευκό 4x4 δώρο εφοπλιστή, με άγνωστα ανταλλάγματα βέβαια, προς τον ΔΔΑΑ και το οποίο κυκλοφορούσε μόνο ο δήμαρχος, άφησε το ... σασμάν  σε χώρο του εργοστασίου του Αλουμινίου της Ελλάδας.

 Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δήμαρχος ΑΓΝΟΗΣΕ προειδοποιητικές πινακίδες του τύπου : "Προσοχή, απαγορεύεται η διέλευση" ή κάτι παρόμοιο και βέβαια τα εμπόδια που υπήρχαν στον χώρο, "βρήκαν" το σασμάν από κάτω, με συνέπεια την πρόκληση μεγάλης ζημιάς και έτσι το όχημα παρέλαβε η οδική βοήθεια.

Θα μου πεις, ατυχήματα συμβαίνουν. Ασφαλώς. 

Αγνόηση προειδοποιητικών πινακίδων και ειδικά σε χώρους βαριάς βιομηχανίας, που φημίζεται για τα μέτρα ασφαλείας (άρα δύσκολα να τα είχε βάλει εκεί κάποιος για πλάκα ή να τα ξεχασε μετά το πέρας των εργασιών) ΟΧΙ πολύ συχνά.

Περισσεύματα αλαζονείας ατάκτως διασκορπισμένα.....

Εδώ τίθεται κι άλλο ερώτημα βέβαια. Το όχημα υποτίθεται πως είναι για υπηρεσιακές ανάγκες του ΔΔΑΑ. Αν ο δήμαρχος ήταν στο αλουμίνιο με την ιδιότητα του δημάρχου για συνάντηση πχ με τον διευθυντή ΟΚ. Αν ήταν για βόλτα ?

Δεν πρέπει να δώσει εξηγήσεις στο δημοτικό συμβούλιο ?

Ψιλά γράμματα .......


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...