Σάββατο, 1 Αυγούστου 2020

Νέο "σενάριο" ανεβάζει ο θίασος !!!

Ο δήμαρχος θα ενημερώνει τον ... εαυτό του !!!Και μάλιστα εγγράφως, γιατί μπορεί και να τα ... ξεχνάει ίσως !!! 

Όπως βλέπουμε στην ενημέρωση από το γραφείο τύπου Σταθά (βλ. ΕΔΩ), έγινε σύσταση επιτροπής για το λαογραφικό Μουσείο Αράχωβας με επικεφαλής τον δήμαρχο, η οποία επιτροπή υποχρεούται να ενημερώνει τον ... Δήμαρχο εγγράφως για τον έργο της !!!!!!!

Κράμερ εναντίον Κράμερ, ξέρω γω. 
 
 Φανταστείτε το σουρεαλιστικό θεατρικό σκηνικό : Ο Σταθάς ως πρόεδρος της επιτροπής, συντάσσει (λέμε τώρα, τέλος πάντων του συντάσσει κάποιος άλλος έστω), επιστολή προς τον .... Δήμαρχο, δηλαδή τον εαυτό του και ξεκινάει με την προσφώνηση : 

"Αγαπητέ Γιάννη........." !!!!!

Ε, ρε γλέντια !!!
 
Το γεγονός ότι ο βασικής εκπαίδευσης Δήμαρχος, είναι επικεφαλής δόκτορα Αρχαιολογίας και Επιμελητή Αρχαιοτήτων, δόκτορα βιολογίας, ερευνητών, συγγραφέων κτλ κτλ το αφήνω στην κρίση των αναγνωστών. Και στην κρίση αυτών που δέχτηκαν την συμμετοχή......

Σαν να πάω στην NASA εγώ, να τεθω επικεφαλής ερευνητικού προγράμματος. Να μιλάνε οι άλλοι και να αναρωτιέμαι τι ... γλώσσα μιλάνε !!!

Παρόλα αυτά αν και μορφωμένοι οι υπόλοιποι, δεν διαβάζουν τις ασυναρτησίες που γράφει το γραφείο τύπου Σταθά ;

Μυστήριο..........
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διονύσης Χαριτόπουλος:

Η ατιμία του βλάκα είναι δεδομένη» (Pafsilipon: Έναν άξεστο ηλίθιο, λέει στην πορεία το άρθρο. Ρε τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει ??? Που θα ...