Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

Άμα είναι να βάλουμε κρεββάτια να κοιμούνται στα σχολεία !!!

 Λοιμωξιολόγος Νίκος Σύψας για Κορονοϊό: 


Τα παιδιά κινδυνεύουν περισσότερο στο σπίτι - γιατί εφαρμόζεται η μάσκα στα σχολεία (βλ.ΕΔΩ)

 Τον Μάρτιο έκλεισαν γιατί τα παιδιά κινδύνευαν περισσότερο στα σχολεία παρά στο σπίτι, ενώ τώρα  :  “Τα παιδιά κινδυνεύουν πιο πολύ στο σπίτι παρά στο σχολείο”.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ?????????????

Αυτός ο ιός θα μείνει στην ιστορία για τις τρομερές "μεταλλάξεις" του και την τρομερά, μα τρομερά "επιλεκτική" συμπεριφορά !!!

Μια χτυπάει στα σχολεία, μια στο σπίτι.

Μια χτυπάει στην πλατεία Αγίας Παρασκευής αλλά την ίδια στιγμή ΟΧΙ στην Ομόνοια.

Μια χτυπάει στα Χανιά στην φουκαριαρα που έκανε ΕΝΤΕΛΩΣ μόνη της μπάνιο και έφαγε πρόστιμο, αλλά ΟΧΙ στην συναυλία της Πρωτοψάλτη με εκαντοντάδες κόσμο παρουσία του μεγαλύτερου ηλίθιου πρωθυπουργού από τον Β' παγκόσμιο και μετά.

Χτυπάει στους γάμους με 100 + 1 καλεσμένους, αλλά όχι στα πλοία των εφοπλιστών με 2.000+ επιβάτες.

Μια η μόνη λύση είναι το sms, για το αν ... κατούρησε ο σκύλος  🐕, μια περιορίζεται με μια απλή μάσκα !!!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ?????????????




Ξεχνούν βέβαια οι ... ανευθυνο'υ'πεύθυνοι πως οι συνομοσιολογοι, οι "ψεκασμενοι" κι οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν, όταν αυτά που ακούει ο κόσμος ΔΕΝ βγάζουν, ΚΑΝΕΝΑ μα ΚΑΝΕΝΑ νόημα.......

Πέραν από εκεί, ισχύει πάντοτε το : «Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες»...

Το οποίο λανθασμένα αποδίδεται στον Βολταίρο, αλλά ανεξάρτητα ποιος το είπε θα έπρεπε να ισχύει σε μια δημοκρατική κοινωνία.

Οπότε αποκλεισμοί τύπου Μπαλάφα, από φεστιβάλ, για ανάρτησή του στο Facebook (βλ.ΕΔΩ), δεν βοηθούν. Αντίθετα ενισχύουν την άποψη ότι διάγουμε σε υγιεινομικη χούντα.

Ασφαλώς διαφωνώ με τον Μπαλάφα. Για το γεγονός πως παρουσιάζει ΕΚΤΙΜΉΣΕΙΣ ως απολύτως βέβαια ΔΕΔΟΜΈΝΑ.

Αυτό είναι προφανεστατο φάουλ. Δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι, αν και φοβόμαστε πως έχουν δόση αλήθειας.

Έχει ΔΙΚΑΙΩΜΑ όμως να τα λέει. Και οι λοιμοξιολογοι έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να μην λένε και κάνουν τις κολοτούμπες που επιγραμματικά αναφέραμε παραπάνω, ούτως ώστε να μην χρειάζεται οι, φασιστικής εμπνεύσεως, αποκλεισμοί του κάθε Μπαλάφα.

Θα απορρίπτονταν από τον κόσμο ως αβάσιμα. Ενώ τώρα βρίσκουν ευήκοα ώτα, αφού οι κρατούντες συγκροτούν θίασο παλιατσων, χωρίς συγκροτημένη σκέψη και δράση.

Αν και ο μεγαλύτερος φόβος είναι πως έχουν και συγκροτημένη σκέψη και δράση και οι παλινωδίες γίνονται ΕΣΚΕΜΜΈΝΑ, ίσως για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, ίσως για εκφοβισμό, κτλ κτλ κτλ

Θα δείξει.........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...