Δευτέρα 31 Αυγούστου 2020

Τώρα μάλιστα.....

 Για αυτή την δουλειά κάνει !!! 😂😂😂



Ψήστης στα βλάχικα στην Βάρη, ξέρω γω !!!

 Μετά  την χθεσινή εξαντλητική ... επίβλεψη των εργασιών αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης της Αράχωβας, από την βλάβη κοντά στο καφενείο του Ζάμπα, ο Δήμαρχος ανηφόρισε προς Παρνασσό.

 Από την φωτό που αλιευσαμε στο Facebook, τον βλέπουμε να έχει ιδιαίτερη άνεση και έφεση στο σούβλισμα. 

Τόσο που θα μπορούσε να σταθεί με ιδιαίτερη επιτυχία ως ... ψήστης, στα βλάχικα της Βάρης και έτσι θα γλίτωνε και ο πολύπαθος ΔΔΑΑ !!!!!!

(Το κείμενο είναι χιουμοριστικό βέβαια).

Για να σοβαρευτούμε όμως λίγο, να αναφέρουμε ένα αρκούντως σοβαρό περιστατικό :

Συμπολίτης μας, ο οποίος έχει σοβαρό θέμα, που εμπλέκεται ή αφορά τον ΔΔΑΑ, μου είπε πως συνάντησε τον δήμαρχο στον δρόμο και του ζήτησε να τον δει ιδιαιτέρως στο γραφείο.

Η απάντηση : "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΟ !!! Πες μου εδώ στον δρόμο".

Τότε μου δημιουργήθηκε η εύλογη απορία, γιατί δεν τον ρώτησε αν θα μπορούσαν να συναντηθούν ιδιαιτέρως μεν, αλλά σε χώρο που θα αισθάνεται περισσότερο άνετα : 
πχ σε μαντρί !!!!!!!!

Προτεινόμενο "γραφείο" δημάρχου 😂

"Έλα τώρα" μου λέει ο αγαπητός συμπολίτης μας, "δεν λέγονται αυτά τα πράγματα".

Κι όμως λέγονται φίλε μου. Όταν ο δήμαρχος και ο κάθε συνομιλητής, λέει ασυναρτησίες, πρέπει και μπορούμε να απαντάμε ανάλογα.

Αν παριστάνει τον επαναστάτη χωρίς αιτία, κάποιος πρέπει να τον επαναφέρει στην τάξη.

Ο Δήμαρχος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ να "κάνει" γραφείο. Είναι σαν να πει ο πρωθυπουργός, δεν πάω στη Βουλή. Τότε τι ρόλο παίζεις μεγάλε ;

Άκου : "ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΓΡΑΦΕΙΟ !!! "

Ώπα ρε ... Τσε Γκεβάρα !!!!!!!!


Ο Σταθάς βρέθηκε από συγκυρία στα βουλευτικά έδρανα, τότε που ο κόσμος ήταν σε αναβρασμό με τα πρώτα μνημόνια και μπορούσε να εκλεγεί κι η κουτση Μαρία. Όπως και τελικά ... εξελέγη. Αρκούσε να είχε κάποιος διάθεση να ασχοληθεί. Από τότε "εξαργυρώνει" αυτήν την εκλογή, εις βάρος του κοινωνικού συνόλου. Ως πότε όμως ;

Συνεχίζουμε τον αγώνα, για να φύγει το μουλ'κο απ' τ'ς Τσωναιοι......

(Δεσφινιωτικη ρήση)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...