Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020

Τι κολοτούμπας είν' αυτός ρε ???

Μπράβο όμως, γιατί παρά τα ... κιλά,

 
πάει η κολοτούμπα σύννεφο !!!


Όπως θα δείτε ΕΔΩ, στο video από το τελευταίο τοπικό συμβούλιο, ο δήμαρχος ακούγεται στο 32:00 περίπου να αποκαλεί την πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου "ανύπαρκτη" ΚΑΙ το δημοτικό συμβούλιο "ανύπαρκτο"   (φάουλ μεγατόνων).

Τον "μαζεύει" ο πάντα αξιοπρεπής και αξιόλογος Λουκάς Ζάκκας και στο 37:13 περίπου ακούγεται να λέει : "ΔΕΝ είπα ανύπαρκτο" !!!

Μετά την δευτερολογία και τα ανελέητο "σφυροκόπημα" από την πρόεδρο του τοπικού, που ζητούσε ένα απλό πράγμα για νορμάλ δήμαρχο, απίστευτα δύσκολο για τον νυν με φασιζουσα νοοτροπία, ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ !!!

Χάνει την ελάχιστη ψυχραιμία που του είχε απομείνει και ακούγεται να κραυγάζει (40:42) :
"Είναι ανύπαρκτο το τοπικό" !!!!!

Ξαναέγινε ανύπαρκτο σε λίγα λεπτά. Ούτε τοπικό-transformer να ήταν !!!!!!

Τώρα εξηγείται γιατί κάποιο απ' τα "πουλεν" του σε συμβούλιο του τοπικού, προσέβαλε την πρόεδρο ΠΑΡΟΥΣΙΑ μικρών παιδιών και μετά έτρεχε στο αστυνομικό τμήμα να κάνει την .... αλά Σταθά κολοτούμπα ότι "δεν το είπα έτσι αλλά γιουβέτσι" !!!! Είχε μέντορα ο άνθρωπος.

Ο δήμαρχος είναι επικίνδυνος για τον τόπο, στερήται οποιαδήποτε κοινωνικής μόρφωσης, δεν μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς ούτε στα συμβούλια και όλα δείχνουν πως θα φύγει με πίσσα και πούπουλα απ' την Αράχωβα (προσωπική εκτίμηση βέβαια).

Οι σύμβουλοι που τον στηρίζουν, από το αισχος του παραπάνω τοπικού συμβουλίου, καθίστανται συνένοχοι, εκτός αν πάρουν τις απαραίτητες "αποστάσεις".

Περιμένουμε ξεκάθαρη καταδίκη αυτής της συμπεριφοράς, τόσο λεκτικά, όσο και στην ουσία.

Αυτά προς το παρόν και θα επανέλθουμε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αράχωβα

  Οι προτάσεις του diakopes.gr  για δραστηριότητες, διαμονή και φαγητό έξω από τα συνηθισμένα