Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Το νέο τοίχος της ντροπής γύρω από την Β.Ευρώπη :

"Συμφωνία για τον εγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών". 


Το νέο τοίχος της ντροπής, 
όπου τα .... τούβλα για τον τοίχο τον σχηματίζουν οι χώρες του Νότου, είτε είναι στην Ε.Ε. είτε όχι.


 Αρκεί να βρέχονται από την Μεσόγειο, τη θάλασσα που έχει ήδη "καταπιεί" χιλιάδες απελπισμένους.

 Την ίδια ώρα που θα έχουμε την Frontex που θα αναλάβει τη "φύλαξη" των συνόρων από τις μεταναστευτικές ροές, αλλά την ίδια ώρα η Ευρωπαία επίτροπος δεν δέχεται ότι τα σύνορά μας είναι σύνορα της Ε.Ε. και μας λέει ότι σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας σε Ελλάδα ή Κύπρο .. θα πρέπει να τα βγάλουμε πέρα μόνοι μας.  

 Η Ευρώπη "πολιορκείται" από απελπισμένους.

 Απελπισμένους όμως χάρις στη πολιτική των χωρών που θέλουν να υψώσουν τα τείχη.

 Πολιτικές που εφαρμόζουν στις χώρες τους, κλέβουν τον πλούτο τους, προκαλούν πολέμους για να ενισχύουν την πολεμική τους βιομηχανία, και ταυτόχρονα να διαλέξουν τους πιο "παραγωγικούς" από αυτούς, για να συμπληρώσουν τα "κενά" και να βοηθήσουν με την απελπισία τους, στην συμπίεση μισθών και ημερομισθίων, στην κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και στο τελευταίο μέρος του πλανήτη που εξακολουθούσαν να υπάρχουν .. κάποια από αυτά.


Και στο όλο σκηνικό και η χώρα μας.


Που με την υπογραφή του πρωθυπουργού, θα συνεχίσει να εισπράττει για να κάνει τον ανθρωποφύλακα. Για να συντηρεί δομές σαν αυτή της Μόριας, εκεί που η λογική έχει σταματήσει και η ιστορία στο μέλλον θα ντραπεί, και για την Ευρώπη και για την Ελλάδα και κυρίως για την κυβέρνησή της.

 Η κυβέρνηση αποδέχτηκε πλήρως και χωρίς την παραμικρή αντίρρηση, τη μετατροπή δηλαδή της χώρας μας σε τόπο λειτουργίας στρατοπέδων συγκέντρωσης και στον εγκλωβισμό στην Ελλάδα δεκάδων και ίσως αύριο εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων
.

 Ταυτόχρονα δέχτηκε να γίνει και χώρος απελάσεων προσφύγων και μεταναστών από τη Γερμανία !!! 

 Μια συμφωνία που υπαγορεύτηκε από τις ακροδεξιές κυβερνήσεις της Κ.Ευρώπης, σε μια συμμαχία που η σύνθεσή της- με εξαίρεση τη Πολωνία -θυμίζει με ανατριχιαστική ακρίβεια τη συμμαχία του Αξονα !!!

Πηγή:kinisienergoipolites.blogspot.com/2018

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...