Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

Μ' αυτά και μ' αυτά ξεχάσαμε

 Πως χθες είχε την τιμητική του ο δήμος μας




Συμμετέχοντας ως guest Star ✨ στην παγκόσμια ημέρα γέλιου, που είθισται να εορτάζεται την πρώτη Κυριακή του Μαίου !!!


🤣🤣🤣🤣🤣


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες του ιστολογίου, αναφέρουν πως την τιμητική διάκριση ο δήμος "κέρδισε" από τις δικαιολογίες για την λαϊκή βραδιά.


Όπως θα είδατε και στα σχόλια στην σχετική ανάρτηση, που ξέρουμε από πού προήλθαν, πλήρωσαν λέει τα έξοδα της λαϊκής βραδιάς (τα 14.000 €), από τα σχετικά έσοδα.


Δηλαδή έξοδα με τιμολόγια, με αποφάσεις κοινωφελούς, επίσημη έγκριση του δήμου, χαρτιά, "καντήλια", μυστήρια, πληρώθηκαν λέει με .... μαύρο χρήμα !!!! Όπως είναι γνωστό η εκδήλωση ΔΕΝ είχε δηλωθεί πουθενά και οι εισπράξεις ήτο με μπακαλόχαρτο !!!


Τα μέλη της επιτροπής για την ημέρα γέλιου, ανακηρύσσοντας ως guest Star τον δήμο μας, ακούστηκε να σιγοψιθυρίζουν κάτι σχετικό με: εντάξει αλλά κι η κοροϊδία έχει τα όρια της !!!


Δυστυχώς ο ρεπόρτερ μας ήταν λίγο ξόμακρα και δεν το άκουσε καλά.


🤣🤣🤣🤣🤣


Περισσότερα για την πραγματική ημέρα γέλιου ΕΔΩ, αλλά και σε πολλές αναρτήσεις στο διαδίκτυο βέβαια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Έχει αμολήσει της φιλιππινεζες να δικαιολογησουν τα πάντα, θα μου πεις αφού τον δασκαλευει ο προεδραρας καλά κάνει ας κοιμούνται οι δημότες με τα τσαρούχια. Αυτοί τα βρήκαν και Δήμαρχο θα τον ξανακατεβασουν όσο κρατάει το Center κουκουλομενο. Θα βρούνε ένα ΨΈΜΑ αλοστε και οι δύο έχουν master ο ένας το σπούδασε και ο άλλος λόγο καταγωγής 😎😎

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...