Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Κλοτσιά σε γατί =

 ΑΜΕΣΗ κινητοποιήση ΕΛ.ΑΣ. !!!!!!


😮😮😮😮😮



Δολοφονίες* ανθρώπων = 

ΔΕΝ τρέχει "κάστανο" !!!

😰😰😰😰😰


* Είτε αφορά τροχαία ατυχήματα εγκληματικού τύπου, είτε θανάτους σε χώρους εργασίας από ελλιπή μέτρα ασφαλείας, είτε παράπλευρες απώλειες από πόλεμο συμμοριών, είτε, είτε, είτε ........


Και αφήνουμε στην πάντα την "ξαφνικίτιδα" μετά τα εμβόλια. 


Κλείνοντας ΜΗΝ ταραχτείτε που σας το λέω, αλλά στο λιμάνι του Πειραιά είναι σε εξέλιξη απεργία γιατί η COSCO σκοτώνει κόσμο !!!!!! Εμμέσως βέβαια, πλην σαφώς. Με την έλλειψη μέτρων ασφαλείας.


Μέτρα ασφαλείας στην εργασία ζητάνε οι άνθρωποι. Δηλαδή αυτό που θα έπρεπε να είναι δεδομένο.


Με την μόνη διαφορά, πως τα ΜΑΤ του Θεοδωρικάκου ΔΕΝ είναι με την πλευρά των απεργών, αλλά από "εκεί" με την COSCO !!!


Αναρωτιέμαι αν περάσει κάνα γατσόπλο και άνθρωπος της COSCO του δώσει κλοτσιά και πάει στην θάλασσα (εκνευρισμένος από την απεργία), θα τον συλλάβουν επιτόπου οι ορδές των ΜΑΤ ???


🤔🤔🤔🤔🤔

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή την ώρα που η εγκληματικότητα στην Ελλάδα ζει και βασιλεύει... , ο υπουργός ΠροΠο φροντίζει να μας ενημερώνει ότι έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αναζητώντας εκείνους που φέρονται με απάνθρωπο τρόπο στα ζώα.

Δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, απάτες, έχουν γίνει πλέον καθημερινό φαινόμενο, αλλά ο κ. Θεοδωρικάκος συγχαίρει την ΕΛ.ΑΣ. που καταφέρνει να εντοπίσει τους ηλίθιους άπονους που ξεσπούν κατά των αβοήθητων ζώων.

Τι άλλο θα ζήσουμε πια;

Ανώνυμος είπε...

οντως για κλαματα η αναλυση

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...