Δευτέρα 18 Απριλίου 2022

Με το μαλακό η ... "όπισθεν" παιδιά

 Μην πάθετε και καμμιά ζημιά !!!




Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται ανακοίνωση πως μπορούν να συμμετέχουν στα αγωνίσματα, εκτός φυσικά την τοπική ενδυμασία και με αθλητική περιβολή.


Αλλά έπρεπε να μην φωνάξουμε εμείς, να σας πάρει "σβάρνα" ο κόσμος.....


😂😂😂😂😂


Άιντε περαστικά και να μην κάνετε συνέχεια του "κεφαλιού" σας.


Εκτίθεστε .....


😜😜😜😜😜

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι κ. Χαρίτο, δεν είναι περαστικά. Μετά το φτύσιμο, ναι το ανακάλεσαν αλλά για θα επανέλθουν με άλλα. Γιατί η διεξαγωγή και η οργάνωση να μην είναι ανοιχτή στο κοινό και στους φορείς αλλά να γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Μεγάλη ευθύνη του Δημάρχου και των Αραχωβιτων συμβούλων. Πολύ μεγάλη. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει τι εστί. Χαρίτο να σου θυμίσω διάφορους πειραματισμούς στην περιφορά. Κάναμε δυάδες, είπαν οι ντυμένοι να πηγαίνουν πίσω κτλ. Βλέπεις ότι το προσπαθούν. Επαναλαμβάνω μεγάλη ευθύνη της δημοτικής αρχής. Ο Γεωργακος είχε δώσει αγώνα να μην περάσουν οι αλλαγές και τον φτυσανε. Πανό, συνθήματα κτλ. Αυτός εδώ για να τα έχει καλά συμφωνεί με όλα και μετά... η μεγάλη κωλοτουμπα!!!

Ανώνυμος είπε...

Στο χωριό μας λένε μια παροιμία.
Όπως βρήκες νύφη...όχι όπως ήξερες.
Αυτό προς γνώση και συμμόρφωση.
Ας το λάβουν υπόψη τους μερικοί...για το καλό τους.

Nick Charitos είπε...

11:25

Άριστα !!!

👍👍👍

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ας ειδοποίηση και κάποιος κείνο το χαζό.

Το μικρό Γιαννάκη ντε.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτη φορά βαραν τα κανόνια Μ.ΔΕΥΤΕΡΑ.
Εκτός κι αν πρόκειται για την συνέντευξη του δημάρχου στο star ,όπου έπεφταν οι ρουκέτες αρβαλι.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στον κ. Μάκη Γεωργίου. Πέρασε και αυτός στην κατηγορία Δάσκαλος. Δίδαξε στους υπόλοιπους ιστορία. Πώς δηλαδή γινόταν τόσα χρόνια το πανηγύρι, πριν εμφανιστούν οι αυτοκλητοι σωτήρες του. Δήμαρχε και συ στις παρυφές αυτής της παρέας των υπολοίπων κινείσαι. Νομίζεις ότι δεν ξέρουμε;
Εύγε Μάκη.

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο ξέρει ότι αυτή την απόφαση την πολέμησε κάποιος εκ των έσω; (Γεωργίου) Για τους υπόλοιπους παραμένει η άποψη για καθαρότητα ( ρε ποιος το έλεγε αυτό; Θα το θυμιθω που θα πάει) του πανηγυριού.

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Γεωργακός όμως είχε εισάγει καινούριο νεωτερισμό παλιά (νομιζω 2016) και το εφάρμοσε μια φορά με τις απαραδεκτες τετράδες στη λιτανεία του Αι Γιωργη. Τότε όμως δε μιλούσε κανείς. Αυριο θα πει καποιος 6αδες, 8αδες, να τα ισοπεδωσουμε ολα? Οι δυαδες υπήρχε λογος που καθιερωθηκε. Διαβαστε τα καταπληκτικα βιβλια της κ. Λουσκου για ποανηγυρακι και θα δειτε.
Ήταν παραχάραξη εθίμου κι αυτό τότε ή όχι?

Ερώτησις προς κ. Χαρίτο, ήτο σωστό αυτό τότε?
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Ναι φίλεναδα σου θίξαμε τον δημαρχιακό σου.

Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...