Τετάρτη 20 Απριλίου 2022

Εκλογές Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς

 Πλειοψηφία στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς 




το «Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο»


Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Εργατικό Κέντρο Λιβαδειάς, πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 19 Απρίλη, με το ψηφοδέλτιο του «Ενωτικού Αγωνιστικού Μετώπου» να κατακτά την πλειοψηφία των εδρών.

Συγκεκριμένα, ψήφισαν 84 αντιπρόσωποι και βρέθηκαν τρία άκυρα.

 Το «Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο» (ΠΑΜΕ) πήρε 41 ψήφους και 6 έδρες

η «Ενωτική Κίνηση Εργαζομένων» (ΠΑΣΚΕ) 3 έδρες και 

η ΕΠΑΝ (ΣΥΡΙΖΑ κλπ) 2 έδρες.


Σε δήλωσή τους, οι εκλεγμένοι και υποψήφιοι με το «Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο» αναφέρουν:


«Στις αρχαιρεσίες του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς που πραγματοποιήθηκαν στις 19 Απριλίου 2022 δόθηκε μια σκληρή μάχη που ανέδειξε σε πλειοψηφία το Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο, το αγωνιστικό ταξικό ψηφοδέλτιο που στηρίχθηκε από το ΠΑΜΕ και άλλους τίμιους αγωνιστές, με επικεφαλής τον απερχόμενο Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Λιβαδειάς και εκλεγμένο στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Οικοδόμων, Κώστα Κολιούση.


Ευχαριστούμε τους συναδέλφους που συσπειρώθηκαν δίπλα στο αγωνιστικό ταξικό ψηφοδέλτιο "Ενωτικό Αγωνιστικό Μέτωπο".

 Τονίζουμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για τα δικαιώματα όλων των εργαζόμενων, για να συνεχίσει το Εργατικό Κέντρο να αποτελεί το αποκούμπι όλων».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έκανε ξανα την εμφάνισή του αυτός ο τσογλανος,ο τραμπούκος ο δήμαρχος ,ο δήθεν αριστερός.μεχρι εκει τον παίρνει.ανεβα τώρα πάνω στο χωριό σου να δεις φασκελο που θα πέσει.

Ανώνυμος είπε...

Χαρίτο ο Σταθάς τι πήρε;

Ούτε διπόρος, ούτε ωδιπόρος

Το σωστό είναι ασθενής και οδοιπόρος !!!  Ο  τίτλος ακούγεται κάπως σαν σύνθημα σε διαδήλωση, όμως το σημερινό άρθρο έχει, κατά κάποιο τρόπο...