Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Πάει και η στάση για το .... espressάκι !!!

Φορητή μηχανή καφέ για όλα τα μοντέλα της SEAT


Η Handpresso προσφέρει οικονομία και πρακτικότητα στους λάτρεις του καφέ.


H SEAT ανακοίνωσε την διάθεση της συσκευής Handpresso για όλα τα μοντέλα της, η οποία απευθύνεται στους οδηγούς που θέλουν να έχουν άμεση πρόσβαση στον αγαπημένο τους καφέ χωρίς καν να βγουν από το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η Handpresso τοποθετείται στη διπλή ποτηροθήκη που βρίσκεται ανάμεσα στα καθίσματα οδηγού και συνοδηγού, και ετοιμάζει μια δόση 50ml ζεστού καφέ espresso μέσα σε λιγότερο από 3 λεπτά παίρνοντας ρεύμα από την πρίζα 12v. 
Όταν δε χρησιμοποιείται, η συσκευή αποθηκεύεται στην ειδική θήκη μεταφοράς που μπαίνει με τη σειρά της στο ντουλαπάκι του συνοδηγού και έχει χώρο για δύο γυάλινα ποτήρια, χαρτοπετσέτες, κουτάλια και κάψουλες καφέ.



Η Handpresso διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με κόστος £185 (215 ευρώ) και ετήσιο κόστος χρήσης £405 (470 ευρώ) ενώ η SEAT προσφέρει εγγύηση 12 μηνών. Αυτό σημαίνει πως κάνοντας χρήση της συσκευής, ένας μέσος οδηγός μπορεί να εξοικονομήσει έως και £1.800 (2.090 ευρώ) μέσα σε ένα χρόνο, αποφεύγοντας παράλληλα τις ουρές στις καφετέριες.
Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τα δύο γυάλινα σκεύη αντί για τα παραδοσιακά ποτήρια μιας χρήσης, ο χρήστης κάνει καλό και στο περιβάλλον - ενδεικτικό είναι πως μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, 2,5 δισεκατομμύρια ποτήρια μιας χρήσης καταλήγουν στα σκουπίδια κάθε χρόνο.
Για να αποδείξει την χρησιμότητα της συσκευής, η SEAT επικαλέστηκε την σχετική έρευνα της AA που προτείνει στους οδηγούς να σταματούν κάθε δύο ώρες και να πίνουν δύο καφέδες σε ταξίδια μεγαλύτερης διάρκειας.

Πηγή : drive.gr

Pafsilipon : Τουαλέτα θα βάλουμε... χημική φαντάζομαι. Θέλουμε και να ξεμουδιάσουμε, όμως,  βρεεεειιιιιι !!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...