Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Τι να τα... κάνει άραγε ???

Σλοβακία: Συνωστισμός ενδιαφερόμενων εταιρειών για τα 17 νέα ραντάρ



Την αγορά ραντάρ αεράμυνας 3D από εταιρείες δυτικών χωρών συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ
 (τι... έκπληξη !!! ) εξετάζει η κυβέρνηση της Σλοβακίας στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και εκδυτικοποίησης του στρατιωτικού εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης τα επόμενα χρόνια πρόκειται να αγοραστούν 17 ραντάρ 3D αεράμυνας μικρής μεσαίας και μεγάλης εμβέλειας έναντι 155 εκατ. ευρώ. Συνολικά 10 χώρες έχουν υποβάλει προτάσεις για τον διαγωνισμό της Σλοβακίας και πιο συγκεκριμένα η Γαλλία, η Βρετανία, η Ιταλία, η Πολωνία, η Ουγγαρία, η Τουρκία, η Ισπανία, η Ολλανδία, το Ισραήλ και οι ΗΠΑ.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες οι πλέον πιθανοί υποψήφιοι για τον εν λόγω διαγωνισμό είναι η Γαλλία το Ισραήλ και οι ΗΠΑ.
Με βάση το σχεδιασμό του διαγωνισμού οι υποψήφιες εταιρείες θα πρέπει να υποβάλουν στην κυβέρνηση της Σλοβακίας τις τεχνο-οικονομικές τους προτάσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα μέχρι και την 30η Ιουνίου του 2019.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...