Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

"Παρδάλω" ο ........... Βαρουφάκης ???? (!!!!)




ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙ;  Η ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ...

Δεν γράφω αυτόν τον καιρό. Τι να γράψω άλλωστε;

Παρακολουθώ τι γίνεται στην γειτονική Ιταλία. 

Βλέπω μια χώρα που προσπαθεί να αντισταθεί στα Παγκοσμιοποιητικά Σχέδια των Βρυξελλών. Που προσπαθεί να πει basta.

Δεν θέλω να ξέρω αν η ηγεσία της κρύβει ιδεοληψίες στο πίσω μέρος του κεφαλιού της. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου αυτό. Αποφάσισε να κάνει το σωστό για τον ιταλικό Λαό. Να μην ενδώσει στους κακούργους αυτής της "Ένωσης" που μόνο δεινά έχει επιφέρει στους Λαούς της.

Δεν ξέρω αν θα αντέξει μέχρι το τέλος. Αν αυτοί που την κυβερνούν σταθούν στο ύψος των ιστορικών αναγκών του ιταλικού Λαού.

Ένα ξέρω. Ότι αυτήν την στιγμή μάχεται.

Και έπεσαν να την φάνε. Ποιοι; Μα η "Αριστερά". Όχι η πραγματική, αλλά η "Παρδάλω". Εκείνη, ξέρετε, του... "δικαιωματισμού", εκείνη που βλέπει τις κακουργηματικές αγορές να επελαύνουν και δεν κουνά το δακτυλάκι της.



Να μου πείτε η Ιταλία είναι μεγάλη και βιομηχανική χώρα ενώ η Ελλάδα κατεστραμμένη και μικρή.

Και ρωτώ: από πότε η Αξιοπρέπεια ενός Λαού μετριέται με τέτοιο τρόπο; Από πότε οι μικροί Λαοί δεν πολεμούν για το δίκιο; Γιατί έπρεπε να επιτρέψουμε να μας κυβερνούν ανεύθυνοι, απάτριδες, κοτζαμπάσηδες, διεκπεραιωτές άθλιων συμφωνιών, πράκτορες των ξένων Δυνάμεων;

Πού είναι εκείνοι οι άνθρωποι που ριγούσαν με τα λόγια του Τσε "Πατρίδα ή Θάνατος"; Πού χάθηκαν; Σε ποιο ιδεοληπτικό νεφέλωμα; Πως αντικαταστάθηκαν από ζηλόφθονους, μικροπρεπείς, φοβιτσιάρηδες δούλους;

Συνεχίστε έτσι εκεί στην "Αριστερά". Συνεχίστε να μιλάτε για "στροφή της Ευρώπης" σε εθνικιστικές λύσεις, σε εκκολαπτόμενα "αυγά του φιδιού".

Συνεχίστε να μην βλέπετε ότι η φτώχεια, η δυστυχία, η ανεργία, ο όλεθρος είναι συνέπεια των ΔΙΚΩΝ σας πολιτικών επιλογών.

Συνεχίστε να μην βλέπετε ότι για την σημερινή κατάντια στην χώρα μας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, είστε ΕΣΕΙΣ και μόνον εσείς υπεύθυνοι. Κοίταξτε τα μούτρα σας στον καθρέφτη.

Και μέχρι τότε γράψτε, θυμηθείτε, δοξάστε τον Τσε, που, αν σας βλέπει από εκεί ψηλά από το Πάνθεον των Ηρώων, των ανιδιοτελών αγωνιστών, θα ντρέπεται για εσάς.

Πηγή : sibilla-gr-sibilla.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...