Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ :


Τελικά η πίεση έφερε αποτελέσματα



Τελικώς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού, έστω και τελευταία στιγμή θα λειτουργήσει με μικτό σύστημα για την φετινή περίοδο όσον αφορά το προσωπικό.


 Τα 30-35  άτομα,   που είναι το εξειδικευμένο προσωπικό , θα προσληφθούν μέσω ΕΤΑΔ (με επιστασία) ενώ το υπόλοιπο προσωπικό, γύρω στα 70 άτομα,  θα προσληφθεί μέσω εργολάβων.

Ευχόμαστε  η συγκεκριμένη λειτουργία και η διαχείριση που έχει γίνει μέχρι τώρα , να μην δημιουργήσει προβλήματα κατά την χειμερινή περίοδο.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση προς αποφυγή παρόμοιων καταστάσεων οι οποίες έγιναν τους τελευταίους μήνες (ελλιπής συντήρηση) .

Επίσης  πρέπει να επισημάνω,  ότι φέτος τηρήθηκαν διαδικασίες πρόσληψης διευθυντικού προσωπικού (διευθυντής και άλλες 2 θέσεις) , όπως προβλέπεται μέσω προκήρυξης, σε αντίθεση με πέρυσι που είχα καταγγείλει για τον  πρόχειρο διαγωνισμό . Πρέπει να επισημαίνονται και τα θετικά...

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΑΣ
ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Πηγή: http://e-hani.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Θα σου έλεγα τι έφερε η πίεση του Σταθα αλλά έχει χάρη

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...