Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017

Το κέρδος πάνω από τον άνθρωπο.......

Εκεί που το νερό είναι προνόμιο

''Την περασμένη Τετάρτη, τρία ολόκληρα χρόνια μετά την απόφαση που στέρησε το καθαρό νερό από χιλιάδες κατοίκους του Φλιντ, στην πολιτεία του Μίσιγκαν, και μετά πολλές μηνύσεις και διαμαρτυρίες, οι κατηγορίες «άγγιξαν» επιτέλους τους υψηλότερα στην ιεραρχία αξιωματούχους που έχουν εμπλακεί μέχρι στιγμής στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση. Μια μικρή δικαίωση, που δεν αναστέλλει όμως τα αποτελέσματα των ανεύθυνων χειρισμών στην υγεία των κατοίκων.
Η σοβαρή μόλυνση του υδροδοτικού δικτύου του Φλιντ από το 2014 ήταν εξ αρχής μια ιστορία ανεύθυνων χειρισμών και παρατεταμένης αμέλειας των αρμόδιων αρχών.
Κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τον γενικό εισαγγελέα του Μίσιγκαν, Μπιλ Σουέτ, ο οποίος -στο πλαίσιο της αναζήτησης των ευθυνών για την «κρίση νερού»- απήγγειλε την περασμένη Τετάρτη τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας και παρακώλυσης της δικαιοσύνης κατά των υψηλόβαθμων αξιωματούχων των υπηρεσιών υγείας του Μίσιγκαν, Νικ Λάιον και δρ Εντεν Γουέλς.''
Ολόκληρο το κείμενο στο :
Και να φανταστείς πως οι Αμερικάνοι, χαρακτηρίζουν την Β. Κορέα παγκόσμια απειλή. Δε κοιτάτε πρώτα το μπουρδέλο σας, λέω εγώ και να αφήσετε τις δήθεν παγκόσμιες απειλές. Εκτός βέβαια αν ήταν.... Βορειοκορεατες οι υπεύθυνοι για τον νερό - δηλητήριο !!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Λιτάνευση με... δηλώσεις !!! 😮

ΔΕΝ ξανάγινε !!!  Δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο βέβαια απ ό τον γνωστό άθεο, που συμμετέχει στα δρώμενα με το βλέμμα 👀 στις επόμενες ...