Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Υπόθεση center - Τοποθέτηση Παν. Κεφάλα

Όλο "πάει" στον εισαγγελέα ο Σταθάς



 

Αλλά δεν ... φτάνει ποτέ !!!


🤣🤣🤣🤣🤣


Δείτε το απόσπασμα από το δημοτικό συμβούλιο 26/02/2020 πριν την χούντα Σταθά από 01:35:00 έως 01:36:00 περίπου, στο βίντεο που ακολουθεί.


Το είχε ξαναπεί κι άλλες φορές. Μια ήταν σε συνέντευξη στον Σταθομερτζάνη στο στούντιο του Star ✨ Λαμίας.


Και στην ... Αλάσκα να ήταν ο εισαγγελέας, με τα πόδια να πήγαινε, θα είχε φτάσει τώρα !!!


🤣🤣🤣🤣🤣


Ολόκληρο το συμβούλιο παρακάτω, με πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις και πληροφορίες από τον αξιότιμο συντοπίτη μας κ. Παναγιώτη Κεφάλα (01:48:10 έως 01:55:05 περίπου).




Κάτι 800 χιλιάρικα που λείπουν, που να βρίσκονται άραγε ???


Σε ποιανού/ών τις τσέπες ???


🤔🤔🤔🤔🤔


Τους καταγγέλει επίσημα, επώνυμα και αυτοπροσώπως ΜΕΣΑ στο δημοτικό συμβούλιο ΠΑΡΑΝΟΜΗ λειτουργία του parking στο center - φάντασμα.


Τρια χρόνια μετά η ίδια κατάσταση.


Δε σχολιάζω άλλο....


😰😰😰😰😰

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν σας τιμά το κλείσιμο των μικροφώνων
Αφήστε να ακούσει ο κόσμος όλο το μεγαλείο της διακυβέρνησης σας

Ανώνυμος είπε...


Εδώ είναι Ελλάδα της ΝΔ και του Σταθά

Εδώ δεν είναι Βρετανία, όπου η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος καθαιρεί τον πρωθυπουργό για ένα παράνομο κορονοπάρτι. Δεν είναι ΗΠΑ όπου οι εισαγγελείς και το FBI έχουν εκ του νόμου το δικαίωμα να εισβάλουν στο σπίτι του Αμερικανού προέδρου και να ερευνήσουν τις καταγγελίες πως έχει παράνομα απόρρητα στοιχεία στην κατοχή του. Δεν είναι Αυστρία, όπου ένας πρωθυπουργός καθαιρέθηκε πριν δικαστεί για παράνομες επιχορηγήσεις σε εταιρίες δημοσκοπήσεων.

Δεν είναι Γαλλία, να φυλακίζεται ένας πρώην πρωθυπουργός για διορισμό αργομισθίας της συζύγου του στο πολιτικό του γραφείο. Δεν είναι Βέλγιο να συλλαμβάνονται, να ανακρίνονται και προφυλακίζονται ευρωβουλευτές κατηγορούμενοι για διαφθορά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να εκθέτει ανεπανόρθωτα τη χώρα διεθνώς χωρίς να νοιάζεται.

«Παρά τις πελατειακές σχέσεις που άνθισαν επί Μητσοτάκη, τον κλιμακούμενο νεποτισμό, τη διαφθορά, τον αυξανόμενο πλουτισμό των πολιτικών της ΝΔ και τον πληθωρισμό, ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν ενδιαφέρεται ούτε για διευκρινίσεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Αντιθέτως ο κ. Μητσοτάκης και οι συν αυτώ μπλοκάρουν, καλύπτουν, σβήνουν ψηφιακά ίχνη» σχολίασε αιχμηρά, μετά την πρόταση δυσπιστίας, η γερμανική εφημερίδα Tageszeitung.
https://taz.de/Misstrauensvotum-in-Griechenland/!5911565/

Ανώνυμος είπε...

Νομίζω ότι θα πάει τελικά στον Εισαγγελέα. Αν θα τον αφήσει να φύγει δεν ξέρω.

Ανώνυμος είπε...

Εισαγγελέας. Καλά γεράματα λέω εγώ.
Το μόνο που μπορεί να απαιτηση ο Δήμαρχος είναι τα 40 χιλιάρικα το χρόνο που λέει η συμφωνία με την εταιρεία, όπως έπρεπε να τα απαιτήσουν απ το 2010;2011;οταν έληξε η ημερομηνία παράδοσης του έργου.
και ο Γεωργακος και ο πτεραρχος για να μην τρέχουν για καμιά απιστία στα δικαστήρια.
Τωρα αν δεν το τελείωσε δεν μας ενδιαφέρει
Αυτά δικαιούται ο Δήμος για 25 χρόνια.
Τώρα αν τους "δούλεψε" ο Λεόντιος ας πρόσεχαν.(την εταιρεία εννοώ) Τα έργα αυτά εγκρίνονται από πολύ "ψηλά "γραφεία όπως και οι μίζες φτάνουν πάρα πολύ ψηλά "ταμεία"
Αντε καλή σας μέρα!

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...