Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Με το παραμύθι σου

Την έκανες την τύχη σου, φιγουρατζή !!!




Κανονικά το τραγούδι θα έπρεπε να ακούγεται στα μεγάφωνα, σε όλο το δήμο σήμερα.


😁😁😁😁😁


Αλλά τέλος πάντων, ας είναι.


Ας το ακούσουμε έστω εδώ:


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε καλά τα λες εσύ ή έτσι νομίζουμε.
Υπάρχει και η άλλη πλευρά όμως.
Αυτοί που θα πάνε με λουλούδια,με γλυκά,με αγκαλιές και φιλιά.
Μπουχεσας
1200αρης
Γεροτσιτσιπας
Ντουντού
Μπεκατσαςκ.τ.λ.,κ.τ.λ.

Ανώνυμος είπε...

Τι είσαι σύ ρε φίλε?
Που τους θυμήθηκες όλους.
Υπάρχουν κι άλλα ωραία?
Αν γράψτε τα να γελάμε.

Μπουχεσας.....😃😃😃😃😃😃😃😃😂😂🤔🤔🤔

Ανώνυμος είπε...

Νίκο θέλεις να σου πω τι θα γίνει; ο αγκόρτσας θα πάρει την απόφαση πίσω, θα κάνει Έφεση, έστω και εκπρόθεσμη και μετά θα λέει στους εργαζόμενους και τον κόσμο: ''δεν φταίω εγώ ο Χαρίτος...φταίει'' Γνωστά πράγματα, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το κάνει. Ρώτα τους συνάδελφους στο Εργοστάσιο να σου το βεβαιώσουν. Ρώτα στη Λιβαδιά στο Εργατικό. Είκοσι χρόνια τα ίδια κάνει. Ήδη τηλεφώνησε στον κολλητό του τον Άδωνη, ο οποίος τον ....συμβούλεψε.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει καμία απόφαση να πάρει πίσω. Η απόφαση του πρωτοδικείου έχει γίνει τελεσίδικη και το κακούργημα...επίσης (εκτός αν η προθεσμία δεν ήταν 30 ημέρες). Το λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Ανώνυμος είπε...

Τη δικαιοσύνη την κουμαντάρει ο Άδωνης, ο Πλεύρης και ο Βορίδης. Θα βάλουν τη δικαιοσύνη να κάνει τα πάντα για να τον βοηθήσει. Είναι δικό τους παιδί πλέον.

Ανώνυμος είπε...

19.20
Αυτό θα το δούμε σύντομα. Ο Γιδοβοσκός παραμένει αριστερός-κρατιστής που μάζεψε "δεξιούς" λαμόγια που βολεύτηκαν. Μόνοι χαμένοι οι δημότες. Επομένως, μην χάφτετε τις βλακείες που διαρρέει.

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...