Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2022

Φασίστες με ... υπογραφή στον ΔΔΑΑΣ !!!

 Καταρρέει το αφήγημα ότι δεν απαντούν μόνο στο pafsilipon 




Όπως θα δείτε παρακάτω στην ολοκληρωμένη ανάρτηση του κ. Γιαννελου, σε ένα εύλογο ερώτημα ο δήμαρχος ουσιαστικά ΔΕΝ απάντησε.




Κι είναι μείζον θέμα ασφαλώς, για ποιο λόγο ακριβώς καταργήθηκε επί ημερών Σταθά μια εξαιρετική πρακτική πολλών ετών που τηρούσαν ευλαβικά όλοι ανεξαιρέτως οι προηγούμενοι δήμαρχοι.


Η χειρότερη δημοτική αρχή όλων των εποχών, που έχουμε γράψει κατ' επανάληψη.


Ενώ η λέξη φασίστας ακούστηκε ΚΑΙ μέσα σε δημοτικό συμβούλιο για τον δήμαρχο. Ρωτήστε όποιον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης θέλετε. Οι άλλοι έχουν πιεί το αμίλητο νερό !!!


😁😁😁😁😁


Πράγμα το οποίο ΔΕΝ συνέβη ΠΟΤΕ, ούτε με Γεωργακό, ούτε με Πατσαντάρα, ούτε ασφαλώς με τον μακαρίτη τον Λεόντιο. Ότι θέλει μπορεί να τους προσάψει κανείς. Φασίστες μες στο δημοτικό συμβούλιο ΔΕΝ τους είπε ΠΟΤΕ κανείς.

 

Μπορεί να μας εξηγήσει πώς συνέβη αυτό, ο ... "δημοκράτης" δήμαρχος ???


🤔🤔🤔🤔🤔


Λαμβάνοντας υπόψη πως τα πρόσωπα στην αντιπολίτευση, πάνω κάτω τα ίδια είναι. Άμα το είχαν για "καραμέλα" θα το είχαν πει πάλι. Δεν το είπαν όμως.


Ενώ στα δύσκολα σχόλια ούτε ο αντιδήμαρχος απαντάει, όπως θα βλέπετε φαντάζομαι σε αναρτήσεις του είδους στο fb:




Να μην ξεχνάμε το "μόκο" του Λοσάντα, το "δεν μου αρέσει το ύφος σου" του δημάρχου πρόσφατα, το γεγονός ότι με έβγαλε έξω απ'το δημαρχείο παλαιότερα λες κι είναι το σπίτι του πατέρα του και άλλα πολλά.


Βέβαια δεν χρειάζεται να δώσουν καμμιά εξήγηση, αφού πρόλαβε και την έδωσε ο αείμνηστος Τζιμάκος:



Όπως διαβάσαμε σε σχόλια οι υποψήφιοι συνδυασμοί, μπορεί να είναι ακόμη και τέσσερις (4) τον αριθμό.


Δεκατέσσερις να είναι από σεβασμό σ' αυτόν τόπο και τις δημοκρατικές διαδικασίες που τηρούσαν όλοι, αυτό το συνονθύλευμα ΔΕΝ πρέπει να είναι.


Ας μην επιβραβεύσουμε αυτές τις κατά συρροή αθλιότητες, προσφέροντας τους στήριξη.


Περαστικά μας.....


🙏🙏🙏🙏🙏 

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα ξεκινάει από την ρίζα, ποιοί είναι αυτοί που στήριξαν την υποψηφιότητα του; Τους ξέρετε... Απλά αυτοί δεν περίμεναν να εξελιχθεί σε τέτοια ύαινα ο εκλεκτός τους προφήτης. Γιατί τον στήριξαν το ξέρουμε... Βλέπε σκάνδαλα και ατασθαλίες όπως με το σέντερ. Θέλανε να είναι ελεγχόμενος και κατευθυνόμενος δήμαρχος. Σε ένα βαθμό το πέτυχαν. Όταν λοιπόν πριν βγει δήμαρχος ο τότε υποψήφιος Σταθάς με τί τρόπους εκβίαζε και απειλούσε τους άλλους υποψήφιους συμβούλους; Για ψάξτε λίγο το παρελθόν, για όφελος του μέλλοντος να μήν ξανά συμβούν αυτά τα αίσχη .

Nick Charitos είπε...

Απείλησαν καμμιά γιατρίνα τότε ΜΕΣΑ στο σπίτι της, για να μην κατέβει υποψήφια ???

🤔🤔🤔

Η "επίσκεψη" έγινε πάντως. Ούτε οι ίδιοι δεν το αμφισβητούν. Το τι ακριβώς ειπώθηκε ας το σκεφτούμε......

😜😜😜

Ανώνυμος είπε...

Αφού ο παπατζής δήμαρχος ΔΕΝ δίνει απαντήσεις,ο αντιδήμαρχος κος ΑΛΜΠΑΝΗΣ και ο κάθε αντιδήμαρχος, οι οποίοι συτίζονται ΚΑΙ με το ποσό των 1200 ευρώ μηνιαίως ,με ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ,γιατί επιλέγουν τον ρόλο του "αβανταδόρου" και δεν αντιδρούν αναλόγως ?

Δεν αντιλαμβάνονται την εξαπάτηση,την ολιγαρχική δημοκρατία, τον εμπαιγμό, την υποκρισία ΤΟΥ?

Στην αρχαία αθηναϊκή δημοκρατία όλοι οι αξιωματούχοι όταν τελείωνε η θητεία τους έπρεπε να λογοδοτήσουν για τα πεπραγμένα τους και κυρίως εκείνοι, που διαχειρίζονταν δημόσιο χρήμα. Ήταν η περίφημη «εύθυνα» (και όλοι διακατέχονταν από τον τρόμο της ευθύνης-«τρέμων της ευθύνης, απολύσαι», γράφει ο Αριστοφάνης στις «Σφήκες», στ. 571).

Και μην ακούσω το αφήγημα "Αρχηγού παρόντος, πάσα αρχή παυσατω",γιατί θετεται τον εαυτό σας στην περιθωριοποίηση και στην κατηγορία της πιο χειραγωγημένης μαριονέτας άνευ λόγου, διότι ο κόσμος σας επέλεξε με την ψήφο του και έχετε υποχρέωση να υπηρετείται τους νόμους,να ασπάζεστε τη δημοκρατία και να εκτελείται εργα με διαφάνεια για τη σωστή και εύρυθμη λειτουργία του τόπου σας.

Ανώνυμος είπε...

Ο Σταθάς και οι συνακόλουθοί του πέταγαν λάσπη στον ανεμιστήρα για να μαζέψουν ψήφους. Κατηγορούσαν πράγματα που κάνουν τώρα οι ίδιοι. Τα ανθρωπάκια χαρακτήριζαν κλέφτες και απατεώνες για να βγουν και για να φανούν αυτοί ως σωτήρες. Έβγαζαν λόγους περί παρανομίας σε καφετέριες (perfeto) ενώ τώρα που στρώσανε δρόμο μέχρι την πόρτα του ξενώνα και στα σπίτια των φίλων τους όλα καλά καμωμένα. Τώρα που κάνουν τα δημοτικά συμβούλια μέσω internet είναι στα πλαίσια της διαφάνειας. Ούτε που ξέρουν τι αποφάσεις παίρνονται. Της δημοκρατίας το κάγκελο. Βγάλτε ένα συμβούλιο στον αέρα να δείτε τι γίνεται. Ο Σταθάς αγορεύει και υπαγορεύει, ο Πάστρας και ο Δημάκας αβαντάρουν και κάποιος που εμφανίζεται ως πρόεδρος ΔΣ απαγγέλει.

Ανώνυμος είπε...

Αφού ασχολούνται όλο τα ίδια άτομα τόσα χρόνια, έχουν τους κομματικούς μηχανισμούς στο πλάι τους, δεν παραμεράνε και το χειρότερο είναι ότι τις τοπικές εκλογές τις βλέπουν όλοι οι υποτίθεται ανεξάρτητοι υποψήφιοι κομματικά. Λοιπόν με τα ίδια υλικά διαφορετικό αποτέλεσμα δεν είναι δυνατόν να υπάρχει σε καμία περίπτωση. Και η έννοια της παράνοιας είναι να κάνεις συνέχεια το ίδιο, και να περιμένεις διαφορετικό αποτέλεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι και κυρίες εδω μιλάμε για ενα άκρως φασιστικό συνονθύλευμα που έχει κάνει σημαία το κεντρικό πολιτικό χώρο.Οι αποδείξεις δυστυχώς βρίσκονται μέσα στα δημ συμβούλια που ο κόσμος δεν βλέπει. Τυχαίο? Όχι καθόλου, και θα σας πω γιατί, ο κ.δημαρχος είναι γνωστής πάστας αμόρφωτων και κομπλεξικων ανθρώπων πιστεύει πως χειρίζεται τα πάντα και τους πάντες. Η έλλειψη παιδείας τον καθιστά άκρως αποκρουστικό, σεξιστη και χωρίς σημάδια πολιτισμού. Αυτά όλα έχουν ως αποτέλεσμα τη δημιουργία αυτού του προφίλ του κατά τα άλλα πανταχού παρών δημάρχου

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον δήμαρχο ήσυχο, προετοιμάζεται για πόλεμο τώρα, δεν προλαβαίνει να ασχοληθεί με τις δημοκρατικές σας ανησυχίες. Οι άλλοι είναι δεμένοι με καπιστρανα, το να πουν και τι να κάνουν; Γειά σου Λοσαντα αρχηγέ. Τις εντολές στις γράφουν ή στις στέλνουν στο mail; Τα 1200 μπαίνουν στον λογαριασμό αυτόματα (για όσους τους αφορά)

Ανώνυμος είπε...

Αν πάρουν όλοι αυτοί πάνω από 25% στις εκλογές στην Αράχωβα, θα είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι μπορεί να κάνει ο λοσαντας,ένας μεγάλος άνθρωπος που ούτε να διαβάζει ηλεκτρονικό ταχυδρομείο δεν γνωρίζει, δεν φταίει αυτός αλλά όλος ο όχλος που τον ψηφίσε ,πρώτο σύμβουλο ,σου λέει άπειρο σόι απο πίσω το ίδιο και ο Γιαννάκης του τοπικού Σόγια καλά παιδιά, δεν λέω αλλά λίγη σκέψη πριν τη κάλπη δεν βλάπτει. Για τους άλλους χαρη Γιάννη και την άλλη δεν υπάρχουν λόγια.....μόνο ντροπή σε μας που τους ψηφίσαμε

Ανώνυμος είπε...

Γιαννέλο τόσα χρόνια στα δημοτικά συμβούλια και όχι μόνο και ανέχτηκες απάντηση σ αυτό που εύλογα ρώτησες άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε ? Τί σκέφτηκες εκείνη την στιγμή ήθελα να ήξερα... Και σε ρωτάω γιατί εσείς τον βάλατε και τον βγάλατε...Εεεεεε?

Ανώνυμος είπε...

Θέματα, έργα, αποφάσεις: δεν έχω λόγια

Προσωπικό:άφωνος

Δεν τους προτιμάμε:εδώ μας έχουν μπλοκάρει απο παντού

Πεμπτουσία διαφάνειας :τανασκελα

Ρωτάει να του απαντήσουν:αυτοί που έχουν υποταχθεί πλήρως σε αυτούς

Ρε φίλε μας δουλεύεις ετσι;

Ανώνυμος είπε...

Στην συνάντηση στην πλατεία Παπαϊωάννου δεν νομίζω να ρώτησε κάτι, εξάλλου τι να ρωτήσει αφού είναι ο εγκέφαλος πλέον με το άλλο το φρούτο αυτό ντε που επίτηδες δεν πήγε στη δίκη για τα κελαρια και τα χάσαμε. Βέβαια είπε απαξιωτικά ότι δεν είχε κόσμο γιαυτό και επέλεξε την σιωπή πφφφφφφφ τι να πείτε βρε κακομοιρηδες όλων των βαθμίδων της συμμορίας τι να μας πείτε πλέον που σας πήραμε χαμπάρι. Αι στα τσακιδια επιτέλους

Ανώνυμος είπε...

Πρόεδρε θα έπρεπε αν μη τι άλλο να πάψεις να μας κάνεις τα νεύρα κλωστές, θα σε συμβουλεψω να κάνεις αποχή για κάποιους μήνες απο τα δημοτικά γίγνεσθαι δεν είναι απειλή προειδοποίηση είναι. Αστο αρκετά....

Ανώνυμος είπε...

Σταθακο πάμε για κάνα σφηνάκι στο ρετρό έτσι τιμής ένεκεν στην κοροϊδία που μας πάτησες τόσα χρόνια

Ανώνυμος είπε...

Ας μου πει ένας δημοτικός σύμβουλος πότε υπέγραψε και πήρε στην κατοχή του πρακτικά, πότε τα πρακτικά αναρτήθηκαν στην σελίδα του Δήμου;πότε γύρισαν στους συμβούλους οι αποφάσεις. Κύριοι και κυρίες είστε όλοι για τον εισαγγελέα

Ανώνυμος είπε...

Ο Γιαννέλος τον Πατσαντάρα τον πολέμησε από μέσα, με λύσσα σε όλη του τη θητεία, γιατί δεν του έκανε τα χατίρια. Τώρα τον γλείφει με διάφορους τρόπους. Πρόσφατα στην αγορά κατά τον απολογισμό του αρκουδιάρη πήγε και κάθισε δίπλα στον πτέραρχο, χωρίς να ρωτήσει. Αναφέρει συνεχώς το όνομα του Πατσαντάρα για να κερδίσει πόντους, αλλά ξέρει ότι ο Πτέραρχος τον έχει διαγράψει προ πολλού. Ας τα αφήσει λοιπόν αυτά που ξέρει ο κοκακόλας.

Ανώνυμος είπε...

Cocacolas ψηλός κ o μακαρίτης είναι οι πραγματικοί υπαιτιοι για την κατάντια της Αράχωβας τα τελευταία χρόνια και βάζουν ανθρώπους που τους έχουν του χεριού τους (Γ@ώργ@κος) ο Σταθας τους την έπαιξε σαν γνήσιος διστομιτης και τώρα ψάχνουν να βρουν θύμα - υπ. δήμαρχο να τον βγάλουν να καλύψουν τις βρωμιές με Σέντερ κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Προς 10:07
Ο Σταθάς ακολουθεί συνταγές του μακαρίτη και σαν καλός μαθητής τον έχει ξεπεράσει. Τα υπόλοιπα είναι παραμύθια. Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος. Δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο στην Αράχοβα και στα γύρω χωριά, πλην το Διστόμου. Πόσα έργα κάνει στο Δίστομο και πόσα άλλου. Στους υπόλοιπους είναι θα,θα θα και στο Δίστομο καμιά 10αρια εκατομμύρια έργα. Ψάξτε το

Ανώνυμος είπε...

10.07 σωστός

Ανώνυμος είπε...

Glorious Distomo έστω και λάθος γραμμένο, vivid Arachova! Τώρα που καταλάβατε τι ψηφίσατε Αραχωβίτες είν'αργά. Θα τα καμ γούρνα! Οι Αραχωβίτες σύμβουλοι που το ψήφισαν, είν'σίγουρα από εκεί ή είναι τίποτα γαμπροί; 🤔👻🤩😁

Ανώνυμος είπε...

01 Οκτωβρίου, 2022 17:49, 02 Οκτωβρίου, 2022 10:07, 02 Οκτωβρίου, 2022 10:20
Έχετε απόλυτο δίκιο. Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι έχουν αρχίσει να γράφονται πολλές αλήθειες οι οποίες στο τέλος θα τους πνίξουν.

Κατακτήσεις αιώνων έγιναν μπούμπερανγκ

  Γιατί η αφθονία ίσως είναι το «εισιτήριο»  για την καταστροφή της ανθρωπότητας Αμερικανός ακαδημαϊκός εξηγεί πως γύρισαν μπούμερανγκ στην ...