Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ελα μην ασχολείσαι.....

ΔΕΝ είναι τίποτα …




Απλά τους σκοτώνουν , αργά και βασανιστικά !


Τι να ασχοληθείς ; 

Γιατί να ιδρώσει το αυτάκι σου ;

 Εσυ ακόμα ζεις …ας κόψουν το λαιμό τους !

Και τι έγινε που κάποιοι δολοφόνησαν τους φίλους σου ; Τι έγινε που σε λίγο καιρό θα έχουν καρκίνο;

Άραξε, κοίτα την δουλίτσα σου …. άσχετο αν αύριο μπορεί και να μην έχεις !

Χαλάρωσε, δεν είναι δα και κατι σοβαρό … οι αλλοι πεθαίνουν ….μέχρι να έρθει η ωρα σου και σένα βέβαια ..!

Δεν γ@μιεται …μόνος σου θα αλλάξεις τον κοσμο ;…. 

τι να μιλήσεις; 

Μη μιλας σώπασε και αλλο …θα περάσει εστω και αν δολοφονήσουν δισεκατομμύρια…μπορεί εσυ να την σκαπουλάρεις !….Και μετα να ζεις σε εναν κόσμο ..ομορφο , δίκαιο , αγαπημένο … και πάνω από όλα αληθινό …εε??

Μην μιλας , μην τολμάς, καλύτερα δειλός και να μην σε βρουν , …μπορείς να είσαι δειλός ετσι δεν είναι ;…Να ζήσεις μια ζωη σαν δειλός ..σαν αυτον που δεν τόλμησε να υπερασπίσει την ζωη , να σταθεί απέναντι στον δολοφόνο της μητέρας του και του πατέρα του , του αδερφού του , του φίλου του …ποσοι ακόμα ;

Θα ζεις ομως;;!! …δειλός αλλα ισως να ζεις είναι το σωστό ..!

Αστους να φυγουν …. δεν θα ειναι οι τελευταίοι φονιάδες που την γλύτωσαν ..! Εσυ μείνε στην ζωη σου …μικρη η μεγάλη πρέπει να την προστατέψεις…εστω και δειλά και φοβισμένα …ισως και να πρέπει να τρέξεις ….ΤΡΕΧΑ να κρυφθείς απο την ευθύνη της ζωης …!

Μην θυμάσαι , μην εχεις μνήμη , μην θυμάσαι το χαμόγελο του κολλητού , μην θυμάσαι την αγκαλιά του ερωτα σου , σταματά να τους θυμάσαι ..εφυγαν αυτοί εσυ είσαι εδω …. πρέπει φοβισμένα πολυ να συνεχίσεις ..!


Τι ειναι δα η ζωη; ..

Μήπως ειναι εξελιξη; 

Μ@λ@κίες; 

Ιδανικά ;…

π@π@ριές …

ΖΗΣΕ ,


 πρέπει να ζήσεις με οποιο κοστος της ψυχης …οσο πιο χαμηλά μπορείς πεσε , ριξε το κεφάλι φτανει να ζησεις λιγο ακόμα ..να μην αλλάξει το καθημερινό λιγο και μικρο που σε ταΐζουν …ζησε ισως σαν φυλακισμένος ….αλλα θα ζεις ακομα ..!!;;


Μην ξανα ερωτευτείς ..μπορεί να σου πάρουν την αγάπη ξανα…ΞΑΦΝΙΚΑ …και να πονέσεις …μην πονας πια … μην θυμάσαι πια …φυγε μακριιά απο το δίκαιο … αλλα θα ζεις …θα εισαι ακόμα εδω να κοιτάς την πτώση των ψυχών ολων οσων είναι γυρω σου …και εσυ ακόμα μικρος χωρις καμία ανέλιξη , καμία πράξη …απλα ενα ονοματάκι , ενας αριθμός μητρώου , μια ακόμα ψυχούλα που θα σβήσει κάποια μερα σαν κεράκι…σαν να μην περάσει ποτε εδω …και να μην έπραξε ποτε τίποτα…!

Να σου θυμίσω οτι απο μια μικρη φλόγα ενος κεριού μπορεί να δημιουργηθεί η μεγαλύτερη πυρκαγιά που εγινε ποτε σε αυτη την γη ….! 

Ζησε … σαν δειλος η σαν ..Ελεύθερος !

 

Πηγή: amazonios.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...