Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Παραίτηση Ληξουργιώτη

 Χάρη, Σταθά άιντε και στα ... δικά σας βρε !!!


🤣🤣🤣🤣🤣




Παραιτήθηκε λοιπόν ο γιατρός από πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.


Ίσως τελικά τα σκυλιά άλλον γιατρό δάγκωσαν κι άλλον ... "έφαγαν" τελικά !!!


😁😁😁😁😁


ΔΕΝ θα μας λείψει και καθόλου βέβαια.

 Αχυράνθρωπος του Σταθά, κάτι πλαστογραφίες έκανε (βλ.ΕΔΩ), δίπλα βιβλία (βλ.ΕΔΩ), όταν πρόσβαλε ο Σταθάς την κα Ιγγλέζου ΜΕΣΑ στο δημοτικό συμβούλιο και έπρεπε να σηκώσει ανάστημα και να τον ανακαλέσει στην τάξη ΔΕΝ το έκανε (το έκανε ο κ. Ζάκκας αντ' αυτού), γενικά μια θητεία όπως όλο το συνονθύλευμα:

 για γέλια και για κλάματα.


Οπότε μένει ο θίασος να ορίσει νέο θιασάρχη:


Καθησυχάζουμε τους φίλους αναγνώστες, καθώς οι παραστάσεις αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά !!!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριακάτικα????

Μυριζομαι αποχαιρετιστήριο πάρτυ μετά το πέρας του Συμβουλίου.

Ευκαιρία βρήκε ο δήμαρχος!

Τι ώρα τρωμε ρε παιδιά?

Ανώνυμος είπε...

Ανώδυνη συνεδρίαση, την κάνει δια ζώσης.

Ανώνυμος είπε...

Ο πρόεδρος αυτός ήταν τελικά πολύ πιο κάτω απο το....μηδέν, έριξε το επίπεδο του Δήμου στο αρνητικό πρόσημο. Γιατρέ εύχομαι απ δω και στο εξής να τιμήσεις περισσότερο τις ηθικές αξίες και ετούτο τον τόπο που σε ανέδειξε

Ανώνυμος είπε...

Καλό θα ήταν να μην ξανασχοληθεί με τα κοινά, άφαντος συμφεροντολόγος υποχειριο του σταθα στον κόσμο του και διαμονή εκτός δήμου. Τι δουλειά έχει με τον δήμο μας; Άσχετος κ άχρηστος

Ανώνυμος είπε...

Να μπει...ο Λοσάντας. Αφού τον ψηφίσατε....
ΥΓ. Ολόκληρος Πρόεδρος Δ.Σ., δεν ξέρει ότι η παραίτηση απευθύνεται στον Δήμαρχο και όχι στον Δήμο; Δεν ξέρει ότι υπογράφουμε ΚΑΤΩ από το "ο αιτών"; ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΡΗΜΑΔΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΤΟ WORD και απλά πήρε μια αίτηση της πλάκας; Τόσο πολύ βιαζόταν; ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΡΕ ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ένας άχρηστος πρόεδρος, θα βάλω την γάτα μου να κλάψει που λέει και ο λαός, καλή λευτεριά αδέλφια

Ανώνυμος είπε...

14 Οκτωβρίου, 2022 22:50

Ν. 4555/2018 (ΦΕΚ Α’ 133/19.07.2018)

Το άρθρο 54 του ν. 3852/2010 αντικαθίσταται ως εξής:

«Άρθρο 54

Παραίτηση αιρετών

1. Η παραίτηση του δημάρχου υποβάλλεται εγγράφως στον Συντονιστή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και γίνεται οριστική την επομένη της κατάθεσης της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο.

2. Η παραίτηση των δημοτικών συμβούλων, των συμβούλων κοινοτήτων και των προέδρων κοινοτήτων υποβάλλεται εγγράφως στον οικείο δήμαρχο. Η παραίτηση γίνεται οριστική την επομένη της κατάθεσης της σχετικής δήλωσης στο πρωτόκολλο.

3. Σε κάθε άλλη περίπτωση, η παραίτηση των αιρετών των δήμων από τις θέσεις που κατέχουν, λόγω της ιδιότητάς τους, υποβάλλεται γραπτώς στα όργανα, τα οποία τους εξέλεξαν ή τους διόρισαν και γίνεται οριστική την επομένη της κατάθεσής της στο πρωτόκολλο της οικείας υπηρεσίας.

4. Η εκλογή ή ο ορισμός αντικαταστατών τους γίνεται για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα της περιόδου, κατά την οποία οι παραιτηθέντες ασκούσαν καθήκοντα. Ειδικές διατάξεις που ρυθμίζουν διαφορετικά τον τρόπο υποβολής ή αποδοχής παραίτησης, καθώς και αντικατάστασης των παραιτουμένων εξακολουθούν να ισχύουν.».

«Εκλογή μελών προεδρείου δημοτικού συμβουλίου» ΑΔΑ: 9Β2546ΜΤΛ6-Ω3Σ

Σε περίπτωση που μέλος του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου επιθυμεί να
παραιτηθεί, υποβάλει την παραίτησή του στο δημοτικό συμβούλιο και αυτή γίνεται
οριστική, όταν πληρωθεί η αντίστοιχη θέση.

Ανώνυμος είπε...

22,50 έχει υπογράψει στο αιτών, το άλλο που βλέπουμε είναι επειδή είχε καινούριο στυλό και δεν έγραφε ακόμη, έκανε μια μπζούρα για να γράψει.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Καταρρέουν οι μύθοι των ΑΠΕ

  ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΜΑΙΝΑΛΟΥ «Όταν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Συνασπισμός ψήφιζαν το Μάαστριχτ για την απελευθέρωση των αγορών, μας έλεγαν...